Gruppledare packningen produktionsköket i Märsta

Sodexo AB / Restaurangbiträdesjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Sigtuna, Håbo, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Sollentuna eller i hela Sverige

Vi söker gruppledare till packningen i vårt produktionskök i Märsta.

Vi tillagar och levererar ca 8000 portioner/dag. Våra kunder är sjukhus, äldreboenden, hemmaboende pensionärer, flyktingboenden och lunchlådor till företag. Vi är ca 70 medarbetare i Märsta och vi producerar mat alla dagar om året.

Som gruppledare i packningen har du ett ansvar för den dagliga driften.

Hur ser din dag ut?

Maten produceras enligt Cock and Chill metoden för leverans kall till kunderna. Efter nedkylningen förpackas maten enligt beställning till de olika kunderna. Det kan vara i portions- eller flerportions förpackningar. Som gruppledare i packningen har du ett ansvar för den dagliga driften och personalgruppen. Du säkerställer att packningen utförs korrekt enligt underlag. Du följer upp att egenkontrollprogrammet följs och deltar aktivt i det dagliga praktiska arbetet. Du skall tillsammans med arbetsledaren utveckla och förbättra arbetsmetoder och arbetssätt i syfte att säkerställa leverans med säker livsmedels-hantering, god kvalitet och hög kundnöjdhet, samtidigt som du entusiasmerar, utvecklar och coachar dina kollegor i arbetet. Du rapporterar till arbetsledaren i packningen.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter i rollen som gruppledare:

Identifiering av förbättrings- och utvecklingsområden i produktionsprocessens alla delar tillsammans med arbetsledaren. För god kontroll samarbetar du internt med övriga arbetsledare och gruppledare för bästa resultat i produktionsprocessen. Du arbetar för att gruppen når uppsatta mål genom att arbeta enligt givna rutiner och överenskommelser samtidigt som du är lyhörd för individens och gruppens behov.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är har erfarenhet från arbete i storkök/produktionskök. Krav är utbildning i Livsmedelshygien (HACCP). Krav är också att du har erfarenhet av ledarskap.

Du är trygg i ditt ledarskap och är en person som tror på att det är viktigt att ha roligt på arbetet. Du kan ta vara på allas kompetens, och är bra på att inspirera och motivera dina medarbetare. Du har en förmåga att tydliggöra, kommunicera och följa upp uppsatta mål för verksamheten. Du har en bra förmåga att samverka och samarbeta i din arbetsgrupp och även med övriga medarbetare på arbetsplatsen.

Som person är du ordningsam, engagerad, initiativtagande och bra på att organisera arbetet. Vidare har du lätt för att få kontakt med andra och trivs med att samverka och samarbeta med andra mot uppsatta mål. God administrativ förmåga och god datavana krävs. Du skall ha goda kunskaper i svenska språket.

Tjänsten är på heltid, tjänstgöring varannan helg och schemalagda röda dagar. Det är en tillsvidareanställning och provanställning tillämpas.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsledaren för packningen Fauzia Khanum per mail; fauzia.khanum@sodexo.com.

Välkommen med din ansökan senast 2018-04-09.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Varaktighet, arbetstid
Schemalagt vardagar, varannan helg, röda dagar 7-21 Heltid 100% eller enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2018-03-22

Ersättning
Månadslön och OB-tillägg

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-04-09
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Industrigatan 2
19560 ARLANDASTAD

Kontorsadress
Industrigatan 2

Jobbnummer
4039052

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: