Gotlands Slagteri söker Produktionschef
Gotlands Slagteri Aktiebolag / Chefsjobb / Gotland
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Gotlands Slagteri Aktiebolag i Gotland Gotlands Slagteri AB har sedan övertagandet av verksamheten från Scan år 2010 ökat antalet anställda från 57 till dagens ca 130. Svensk Butikskött AB är moderbolaget till GSAB och totalt omsätter koncernen knappt 1 miljard kronor.
På den vackra ön i Östersjön med flest soltimmar i Sverige, en unik flora och stora naturbetesmarker finns våra över 550 uppfödare av nöt, gris och lamm. Tillsammans med dessa engagerade djurbönder jobbar vi för att erbjuda ett riktigt välsmakande och mört kött under varumärket Smak av Gotland. För att säkra kvaliteten på köttet har vi ett eget modernt slakteri på ön, Gotlands Slagteri. Det gör att vi har full kontroll på förädlingskedjan hela vägen från mark till tallrik, d.v.s. korta djurtransporter, korrekt utförd slakt, hantverksmässig styckning, mörning och förpackning.
Svenskt Butikskött, som står bakom varumärket Smak av Gotland, fokuserar på duktiga svenska uppfödare, köttrasdjur och ekologiskt kött. Vi är idag huvudleverantör av Kravmärkt kött till Coop:s egna varumärke Änglamark, Axfoods egna varumärke Garant samt till ICA:s egna varumärke I Love Eco och Martin Servera.
Vi söker nu en strukturerad och målinriktad produktionschef inom produktionsområde Chark som har passion för mat, "charhantverket" och service till vår verksamhet på Gotland, Österby.. Du ska utveckla verksamheten med målsättningen att bli en av Sveriges effektivaste, livsmedelssäkra och nytänkande charkavdelning.
Du kommer att ingå i Gotlands Slageri ABs ledningsgrupp och rapportera till vice Vd. Du är produktions- och resultatansvarig för verksamheten på avdelningen som i dagsläget har ett mindre personalansvar. Du är en motiverande och engagerad ledare som har uthålligheten och beslutsamheten i vardagen.
Tjänstens ansvarsområden:
Producera rimmade, rökta och sous-vide produkter
Vi förväntar oss:
• Att du alltid vill bli bättre, brinner för att bedriva verksamhet som bygger på ständiga förbättringar.
• Att du har en strategisk förmåga med kunskap och förståelse för systematiskt k valitetsarbete .
• Att du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.
• Att du är duktig på att skapa förtroende, har uthålligheten att ta saker och ting hela vägen i mål.
• Att du har ett brinnande intresse för mat och hantverket.
Publiceringsdatum2016-05-09Kvalifikationer• Du har grundläggande livsmedelssäkerhetsutbildning och erfarenhet av HACCP.
• Erfarenhet av att leda, fördela och inspirera en charkproduktion.
• Du är förändringsbenägen och nyfiken på företags- och personlig utveckling.
Så ansöker duSkicka gärna in din ansökan så fort som möjligt i och med att urval och intervjuer sker löpande. För mer information är du välkommen att kontakta vvd Tobias Berglund eller nuvarande Rök och rim ansvarig Jonas Svensson alt HR-ansvarig Peter Fohlin
Facklig företrädare Livs: Andreas Gudinge 0498-28 25 57
Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast den 24 juni 2016 skickad till:
HR-chef Peter Fohlin -
peter.fohlin@gotlandsslagteri.se , Lundbygatan 6, 621 41 Visby.
Rök och rimchef Jonas Svensson -
jonas.svensson@gotlandsslagteri.seVaraktighet, arbetstid
Tillsvidare
Heltid
TillträdeEnligt ö.k
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-05-30
Ansökan kan skickas till e-postadress:
peter.fohlin@gotlandsslagteri.seKontaktHR-chef Peter Fohlin tel 0498-282501
peter.fohlin@gotlandsslagteri.seRök- och rimchef Jonas Svensson
jonas.svensson@gotlandsslagteri.seFacklig företrädare Andreas Gudinge tel0498-282527
FöretagGotlands Slagteri Aktiebolag
AdressGotlands Slagteri Aktiebolag
Lundbygatan 6
62141 VISBY
KontorsadressLundbygatan 6,
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 0498-282500
Faxnummer: 0498-282580
E-postadress:
peter.fohlin@gotlandsslagteri.se Jobbnummer 2832372
Observera att sista ansökningsdag har passerat.