Frukostkock

Yasuragi / Restaurangbiträdesjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Nacka, Kristinehamn, Karlskoga, Storfors, Lekeberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Yasuragi i Nacka, Stockholm eller i hela Sverige

Yasuragi söker Frukostkock

Yasuragi söker Frukostkock till vårt kök med japanska inriktningar. Vi söker dig som brinner för att laga mat med passion och glädje.

Du som söker ska ha följande grundläggande egenskaper och erfarenheter:

• Restaurangskola eller relevant arbetslivserfarenhet 3-5 år

• Kunskap om japansk/ asiatisk matlagning är meriterande

• Visar passion och glädje inför yrket

• Social och trivs bland gäster

• Stresstålig

• Tar ansvar och agerar

• Behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift



Vi erbjuder dig chansen att arbeta på en populär och omtyckt arbetsplats, med ett starkt varumärke där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV.

Du kommer att trivas på Yasuragi om du söker en värld av spännande utmaningar och nya kunskaper. Vid din sida har du din chef och kollegor som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas i ditt arbete.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Yasuragi. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika spa-och mötesanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.





Låter detta som något för dig?



Tjänsten är provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning på 100 %

Ansök genom att maila Kökschef Joakim Broström på joakim.brostrom@yasuragi.se

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-05-03

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-07-02
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Yasuragi

Adress
Yasuragi
Hamndalsvägen 6
13281 Saltsjö-Boo

Kontorsadress
Hamndalsvägen 6

Jobbnummer
4122984

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Yasuragi

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Yasuragi: