Förste Kock till Jöns Jacob - Karolinska Institutet

Sodexo AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Solna, Sundbyberg, Stockholm, Danderyd, Lidingö eller i hela Sverige

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder ¬ och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.

Restaurang Jöns Jacob är en av flera restauranger på Campus - Karolinska Institutet i Solna.
Dagligen serverar vi 350 gäster i restaurangen, har utskick på 160 portioner och tillagar enklare maträtter till vårt Café.
Viss catering förekommer med ambitioner om att utveckla och utöka verksamheten.

Vi söker en kreativ, positiv och ambitiös kock som kan hjälpa oss att utveckla och modernisera våra menyer och som ser som utmaning i att använda sitt matkunnande för att förädla bra råvaror till fantastiska luncher.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
•        Skriva och utveckla våra menyer
•        Tillaga maten
•        Beställa råvaror
•        Ansvara för att egenkontrollen sköts
•        Utveckla och kvalitetskontrollera det dagliga arbetet

Publiceringsdatum
2014-03-19

Kvalifikationer
•        Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
•        Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år
•        Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
•        Erfarenhet av att arbeta självständigt
•        Erfarenhet från både lunch, catering  och a la carte matlagning
•        Meriter som gör som att Restaurang Jöns Jacob har förutsättningar att bli den bästa restaurangen på Campus- Karolinska Institutet i Solna

Dina egenskaper
•        Stor begåvning som kock och vara noggrann, snabb och ambitiös i sitt arbete
•        Organisationsförmåga gällande bland annat i hur man planerar sitt arbete
•        Höga ambitioner, vara kreativ och modern i sin matlagning
•        Förmåga och intresse av att arbeta i ett team
•        Behärskar situationer under stress
•        Ha drivkraften att utvecklas
•        Ska klara ett tungt fysisk arbete och ett högt tempo

Arbetstid:
Måndag - fredag, 7:00 - 16:00.
Det kan förekomma även kvälls- och helgbeställnigar.
Heltid, 40 timmar/vecka.

Vid frågor kontakta   Ana.Dimitrijevic@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast 2014-04-12.

Arbetstider och omfattning
Dag , Heltid , Tillsvidareanställning

Så ansöker du
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm

Jobbnummer
1812941

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: