Förste Kock till Jöns Jacob - Karolinska Institutet
Sodexo AB / Kockjobb / Solna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sodexo AB i Solna,
Sundbyberg,
Stockholm,
Danderyd,
Lidingö eller i
hela Sverige Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder ¬ och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.
Restaurang Jöns Jacob är en av flera restauranger på Campus - Karolinska Institutet i Solna.
Dagligen serverar vi 350 gäster i restaurangen, har utskick på 160 portioner och tillagar enklare maträtter till vårt Café.
Viss catering förekommer med ambitioner om att utveckla och utöka verksamheten.
Vi söker en kreativ, positiv och ambitiös kock som kan hjälpa oss att utveckla och modernisera våra menyer och som ser som utmaning i att använda sitt matkunnande för att förädla bra råvaror till fantastiska luncher.
Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
• Skriva och utveckla våra menyer
• Tillaga maten
• Beställa råvaror
• Ansvara för att egenkontrollen sköts
• Utveckla och kvalitetskontrollera det dagliga arbetet
Publiceringsdatum2014-03-19Kvalifikationer• Gymnasieutbildning inom Hotell & Restaurang eller motsvarande kockutbildning
• Erfarenhet av att ha arbetat som kock i minst 3 år
• Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
• Erfarenhet av att arbeta självständigt
• Erfarenhet från både lunch, catering och a la carte matlagning
• Meriter som gör som att Restaurang Jöns Jacob har förutsättningar att bli den bästa restaurangen på Campus- Karolinska Institutet i Solna
Dina egenskaper• Stor begåvning som kock och vara noggrann, snabb och ambitiös i sitt arbete
• Organisationsförmåga gällande bland annat i hur man planerar sitt arbete
• Höga ambitioner, vara kreativ och modern i sin matlagning
• Förmåga och intresse av att arbeta i ett team
• Behärskar situationer under stress
• Ha drivkraften att utvecklas
• Ska klara ett tungt fysisk arbete och ett högt tempo
Arbetstid:
Måndag - fredag, 7:00 - 16:00.
Det kan förekomma även kvälls- och helgbeställnigar.
Heltid, 40 timmar/vecka.
Vid frågor kontakta
Ana.Dimitrijevic@sodexo.comDin ansökan vill vi ha senast 2014-04-12.
Arbetstider och omfattningDag , Heltid , Tillsvidareanställning
Så ansöker duKlicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSodexo AB
AdressSodexo AB
Box 47620
11794 Stockholm
Jobbnummer 1812941
Observera att sista ansökningsdag har passerat.