Food & Beverage Manager Till Nya Clarion Hotel Umeå

Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Umeå
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Umeå, Vännäs, Nordmaling, Vindeln, Robertsfors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Umeå, Luleå, Sundsvall, Östersund, Åre eller i hela Sverige

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel Umeå upp sina dörrar! Nu letar vi efter drivna och passionerade medarbetare som vill hjälpa oss att skapa en av de härligaste och bästa platserna att vara på i Umeå!

Hotellet har 270 rum och en fantastisk mötesarena med en bankettsal på 500 kvadratmeter, en restaurang på top floor med tillhörande terrass, gym & spa. Här kommer vi skapa ett nytt pulserande vardagsrum, en naturlig plats att vara på, oavsett anledning.

Clarion Hotel Umeå kommer vara ett av de första hotellen i Sverige som huserar Nordic Choice nya restaurangkoncept, NÒR. Ett modernt Europeiskt koncept framtaget med Nordisk kokkonst och en central mötesplats som blir lokalbefolkningens förstahandsval. Genom en mix av skandinaviska och centraleuropeiska rätter utvecklar våra kockar välkända klassiker.

Vi är övertygade om att en maträtt aldrig är bättre än sina råvaror. Vi arbetar därför i säsong och ställer höga krav på våra leverantörers kvalitets- och hållbarhetsengagemang, allt för att våra gäster ska kunna njuta med gott samvete.

Inom Clarion Hotel jobbar vi för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och vårt mindset Being Ever Changing så förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel Umeå att utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Hotell är relationer och vi vet att den riktiga kraften sitter i just människor. På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Nu söker vi en Food & Beverage Manager, och är på jakt efter en stark, erfaren och passionerad ledare med ett starkt kommersiellt driv och med kraften att entusiasmera ett dreamteam till att skapa extraordinära resultat. Du har förmågan att tänka annorlunda och du strävar alltid efter förbättring och ser nya möjligheter.

Vår förväntan är att du i teori och praktik är en extraordinärt god ledare och förebild som med äkta värme och närhet närmar dig både medarbetare och gäst. Du har förmågan att få din personal att växa och du har ett öga för detaljer, kvalité och upplevelser. Du kommer att ingå i hotellets ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.

Du har formellt ansvar på hotellets operativa avdelningar inom Food & Beverage. Detta ställer krav på ett helhjärtat engagemang och att du har bred och djup kompetens inom mat och dryck.

Vi ser att du redan i dag är ledare inom en liknande verksamhet med en bra omsättning och kan redovisa goda resultat, både finansiella och personal-/gästnöjdhet. Du är en bra kommunikatör och behärskar svenska och engelska i tal och skrift och du har ett stort lokalt nätverk där du ser att du har följare som kan vara med och skapa succe tillsammans med dig.

Primär uppgift är att ansvara för driften för hotellets F&B avdelningar. I detta ingår ansvar för:

• Hotellets A La Carterestaurang
• Barer
• Kök
• Bankett
• Kongress & Event
• Disk
• F&B Lager

I tjänsten ingår också:

• Personalansvar för ovanstående avdelningschefer / funktioner, vilket innebär rekryteringar, utbildning och vidareutveckling av personal, och att rätt verktyg finns för att nå uppsatta mål.
• Resultatansvar för dessa avdelningar / funktioner.
• Delaktighet i upprättande av prognos och investeringsplan.
• Ansvar för rapportering till ekonomifunktionen gällande egna avdelningar.
• Ansvar för att en hög service- och kompetensnivå upprätthålls på de egna avdelningarna.
• Tidrapportering/löneredovisning till ekonomiavdelning.
• Innefattar Duty (jourtjänstgöring) enligt schema.
• Ansvar för att entreprenadavtal finns och följs för exempelvis vaktbolag, kökspersonal, serveringspersonal mm.
• Kontrollera och följ upp gäst- och personalnöjdhet.
• Att hålla veckovisa driftmöten för F&B avdelningarna.
• Att tillsammans med övriga avdelningschefer ombesörja för kvalitén på F&B avdelningarna håller högsta nivå.
• Upprättande och säkerställande av att alla rutiner och policies finns nedskrivna inom egna ansvarsområdet.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig?

Sök innan sista ansökningsdag den 19 maj.

Vill du vet mer om Clarion Hotel Umeå? Följ oss på Instagram för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge och Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2022-04-19

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-05-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Nordic Choice Commercial Services AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)

Arbetsplats
Clarion Hotel Umeå

Jobbnummer
6553134

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Nordic Choice Commercial Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB: