Food & Beverage Manager till Jacy'z Hotel & Resort
ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg,
Härryda,
Falkenberg,
Landskrona,
Malmö eller i
hela Sverige Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?
Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.
Food & Beverage Manager Jacy'z.
Vårt absolut främsta mål är att skapa stamgäster! Vi vill alltså att man ska vilja komma tillbaka igen, igen och igen. Och igen. Vi älskar också mat och dryck, och ser oss hellre som ett hus fullproppat med goda mat och dryckesupplevelser, som också råkar ha rum att sova över i Jacy'z, än att se oss som ett hotell som också har restauranger och barer.
På Jacy'z är F&B utbudet så tilltaget och brett att vi valt att jobba med två F&B Managers.
Vi letar nu efter en Food & Beverage Manager vars primära fokus kommer vara att skapa minnesvärde upplevelser där passionen kring mat- och dryckesupplevelser har strålkastarljuset i våra outlets JQ, Gogogaga och Pachanga.
Så, vad får du göra som Food & Beverage Manager Top Floors?
I rollen som F&B Manager Top Floors leder du våra F&B outlets JQ Bar, Gogogaga Dinner Club och Pachanga Pool Club mot nya höjder.
Tre unika ställen på tre unika platser inom Jacy'z, som alla bidrar till helheten med sina uttryck och avtryck på gästupplevelsen.
Uppdraget kommer handla mycket om att driva processer för vidare framgång, ibland fine-tunings och ibland större omtag baserat på verksamhetens, teamets och omvärldens efterfrågan och behov. Något vi förväntar oss av dig, är att du har ett driv i processerna och tillsammans med teamet runtom dig skapar actions för att ständigt vara aktuell och intressant för både lokalmarknaden samt den internationella efterfrågan i vår produkt och leverans.
Det förväntas att du kontinuerligt arbetar mot lönsamma affärer och tar beslut baserat på vad som är bäst ur både gäst-, medarbetare-, och ekonomiskt perspektiv.
I rollen som F&B Manager Top Floors har du avdelningschefer som rapporterar direkt till dig i form av Bar Manager, Restaurant Manager, Head Chef och Pool Club Manager.
Vi tror att det är med team och gäster vi gör störst skillnad, och ser därför att våra F&B Managers på Jacy'z skapar förutsättningar för våra avdelningschefer att hålla sitt primära fokus kring just våra gäster och medarbetare, något som F&B Manager också har sitt primära fokus kring, men som också tycker om att avlasta våra avdelningschefer med delar av de administrativa arbetsuppgifter som erhålls i deras roller i perioder för att ge dem dessa förutsättningar kontinuerligt.
Oavsett om det gäller gästresan eller ledarskap är ditt engagemang i våra värderord - personlig, professionell, passionerad och lekfull - avgörande. Som kulturbärare förväntas du engagera och visa vägen, vilket gör varje interation och beslut i linje med våra gemensamma värderingar. Vi lutar oss tillbaka på våra servicelöften - att allt börjar med att säga hej till alla. Det är det varma välkomnande som sätter tonen och möjliggör skapandet av unika och minnesvärda upplevelser för varje gäst.
Vem hoppas vi att du som söker är?
Vi letar efter en passionerad individ med en imponerande och lång bakgrund inom hotell och restaurang, med liknande eller annan ledande position, med en exceptionell fingertoppskänsla för koncept och upplevelser.
Du älskar att skapa rätt förutsättningar runt dina direktrapporterande och Jacy'z medarbetare för att de ska vidareutvecklas och utmanas både som individ och tillsammans med team, och är duktig att fira delmål såväl som stora vinster. Att du har ett långt tidsperspektiv i din planering ser vi som en självklarhet och nödvändighet för att du ska lyckas i din roll, parallellt med att du kontinuerligt säkerställer nu- och närtiden.
Då de outlets du ansvarar över i huvudsak lever på kvällar och helger behöver du vara en ledare som gillar att vara med verksamheten när den lever som bäst.
Vi söker efter en person som bryr sig på riktigt, och tar ansvar för att Jacy'z gäster och medarbetare rekommenderar Jacy'z vidare, samtidigt som vi ser att den finansiella lönsamheten är en viktig förutsättning för att vi ska lyckas långsiktigt.
Hur går vi vidare, för visst gör vi det?
Skicka in din ansökan! Alla ansökningar och intervjuer kommer hanteras löpande och tjänsten kommer att anställas under våren.
Sista ansökningsdag för tjänsten är 21/3.
Ett nästa steg är att svara på några urvalsfrågor som gör det enklare för oss att matcha och genomföra en kompetensbaserad rekryteringsprocess. Därefter väntas intervjuer med HOO, HR Partner samt CEO. Tester och arbetsprov kan vara en del i processen.
Formalia
Anställningen är en tillsvidareanställning och vi tänker att vi startar med 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du kan börja under maj. Som Food & Beverage Manager Top Floors rapporterar du till Head of Operations.
Let's Go!
Niklas Jansson, Head Of Operations Jacy'z Hotel & Resort
Ersättning Lön enligt överenskommelse
Så ansöker du Sista dag att ansöka är 2024-08-17
Klicka på denna länk för att göra din ansökan Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047),
http://www.essgroup.se Arbetsplats ESS Group
Jobbnummer 8505342
Observera att sista ansökningsdag har passerat.