Food & Beverage Koordinator

ESS Hotel Group AB / Servitörsjobb / Västerås
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Eskilstuna, Enköping eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Västerås, Stockholm, Lidingö, Gävle, Härryda eller i hela Sverige

Vi är Inte ett hotell utan Steam Hotel är så mycket mer än 264 rum, en stor Pool Club, en rooftop-restaurang med hisnande utsikt och konferensrum med plats för 450 gäster. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra, en annan värld med en ny historia, en plats där vi skapar minnen.

Nu söker vi dig som vill vara med och skapa minnen för våra gäster.
Vi söker en positiv, initiativrik och strukturerad Food & Beverage Koordinator till vårt team för att säkerställa att våra gäster får den bästa tänkbara upplevelsen för våra gäster i alla våra food & beverage enheter. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

• Optimering

• Gästkontakt

• Merförsäljning

• Gästflöden

• Kommunikation

• Restaurangdrift



Vi ser att du har lätt för att ta kontakt med människor, är en relationsbyggare och har en naturlig ja-attityd både mot gäster och kollegor. Du kommer ansvara för den interna- och externa kommunikationen kring restaurangernas flöden och säkerställa att rätt information finns i våra bokningssystem. Du kommer ha ett nära samarbete med säljavdelningen, meeting och event och övriga driftsavdelningar.

Om du känner igen dig i nedan punkter så tveka inte att söka tjänsten, du kommer inte att ångra dig!

• Mångårig yrkeskunskap inom restaurang

• Bra kommunikativ förmåga, både svenska och engelska

• Mål- och resultatinriktad

• Känner ett högt ägandeskap för ditt arbete

• Trivs med och uppskattar gäst- och medarbetarkontakten

• Har ett strukturerat arbetssätt

• Är säljdrivande

• Älskar High Fives

Lite mer om våra restauranger

På entréplan ligger Chamberlin Grill en modern krog med stadspuls i ett industriromantiskt vardagsrum där stora blyinfattade fönster vetter ut mot Mälaren. I Chamberlin Grill har köksmästare Ulf Eriksson skapat en meny med mat formad av energi och kraft ur eld, kol och ånga, och globalt influerad av nutiden i en urban inramning.

En trappa upp från Chamberlin Grill har vi skapat vårt italienska barkök - Di Sopra. En avslappnad liten kvartersbar i lekfull, rustik och internationell miljö. Här slinker du in för att smaka antipasti, pasta och vin. Precis som i Italien så värnar även vi om kärleken till råvaran och hantverket för att skapa enkel men välsmakande mat utan krusiduller.

Högst upp på 18e våningen ligger Locavore - vår asian fusion restaurang där köksmästare Victor Björnberg hämtar inspiration från hela världens hörn. Rätterna serveras i formatet "lite mindre" och hos oss äter du med fingrar och pinnar, långt ifrån en traditionell middag. Glada människor fyller våningen alla veckans dagar och det är här festen börjar - på Locavore mår man bra, äter gott och får en upplevelse för alla sinnen, musiken, stämningen, maten och de magiska drinkarna!

Med start snarast kan vi erbjuda en anställning om med 6 månaders provanställning.

Arbetstider vanligen vardagar kl. 8-17 men även kvälls- och helgjobb förekommer.

Tjänst: Food & Beverage Koordinator

Anställning: Tillsvidare 100%

Tillträde: Omgående

Ansökningar behandlas löpande.

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-06-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
7301964

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: