Fisk styckare till B.A.R.

Restaurang B.A.R / Slaktarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla slaktarjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang B.A.R i Stockholm

B.A.R. drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick.

Varje dag köper vi in fisk och skaldjur från Sveriges & Danmarksfiskauktioner.

Nu behöver vi stärka vårt team med en utbildad fiskstyckare med flerårig yrkeslivserfarenhet.

"Som en del utav Stockholms smakpalett vill vi ta vårt beprövade sätt med närproducerade råvaror, addera vissa importerade specialiteter och dra det till ett helt nytt koncept. En restaurang där råvarorna får spela ännu större roll, där prisbilden och säsongerna är med och skapar ett matkoncept byggt på enkelhet, vardagsnjutning och såklart havet." - Henrik Norström , kreativ chef B.A.R.

Vid havsgrillen välkomnas gäster fram för att själva kunna peka ut sina favoriter ur akvariet eller ismontern. Färsk fisk, kött, skaldjur, säsongens grönsaker och tillbehör. Gästen väljer själv vad den vill äta, i vilken ordning, och hur det ska tillagas. Möjligheten finns att bygga upp sin tallrik från grunden eller välja en av B.A.R.s givna rätter, föreslagna för att komplettera varandra i smak och passa årstiden.

Publiceringsdatum
2019-03-08

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-03-29

Företag
Restaurang B.A.R

Kontorsadress
Blasieholmsgatan 4A

Jobbnummer
4658486

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang B.A.R

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang B.A.R: