Fazesöker restaurangchef till Haninge Garnison i Berga
Fazer Food Services Sverige / Chefsjobb / Haninge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Haninge,
Ödeshög,
Hjo,
Vadstena,
Boxholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Haninge,
Karlsborg,
Motala,
Tidaholm,
Skövde eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker Dig som vill bli vår Restaurangchef.
Restaurangerna Yggdrasil, Berga slott och Väddö skjutfält söker en driven och strukturerad restaurangchef med passion för mat och service. Du har jobbat några år i ledande befattning och sätter service och smakupplevelser i första rummet. Tillsammans med vårt team utvecklar du verksamheten mot nya höjder.
Restaurangerna ingår i Haninge garnison och ligger inom området på Berga. Väddö skjutfält ligger beläget utanför Norrtälje och tillhör även det garnisonen. På restaurang Yggdrasil serveras dagligen ca 400 portioner, frukost, lunch och middag till våra gäster som består av soldater och anställda på garnisonen. Berga slott används som mäss med serverade finmiddagar samt lunch på vardagar. Det förekommer en omfattande beställningsverksamhet på området med utleveranser av fikabeställningar. Det händer mycket inom försvarsmakten i form av olika evenemang och stora övningar så för att trivas i rollen som restaurangchef bör man vara van att ha "många bollar i luften" samt att vara lösningsfokuserad och flexibel. Väddö skjutfält har en varierande grad på beläggning allt ut efter försvarsmaktens verksamhet.
Vi vill att du har ett affärsmässigt och ekonomiskt tankesätt och är van att jobba på alla positioner i en restaurang.
Du är duktig på kundrelationer och trivs i rollen som säljare. För att nå dina mål jobbar du aktivt med att motivera och inspirera teamet så ni tillsammans når era dagliga mål. Till din hjälp har du kunniga medarbetare, en sektorgruppchef som support samt ekonomiska mallar och system som hjälper dig i ditt dagliga arbete. Du har god kontroll över kostnader och intäkter och strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du utåtriktad och har lätt till skratt, är driven och målinriktad. Du ansvarar för restaurangens drift, resultat och att konceptriktlinjerna samt Fazers värderingar och arbetssätt följs.
Publiceringsdatum2017-03-23ArbetsuppgifterDu står för ett värdskap med hög service och kvalitet. Vår främsta uppgift är att servera den perfekta lunchen och att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling.
Tjänsten innebär:
Personalansvar
• Rekrytering av nya medarbetare i samråd med sektorgruppchef
• Schemaläggning i vårt planeringssystem
• Hålla i utvecklings- och lönesamtal
• Rehabiliteringssamtal
Ansvar för drift och ekonomiska resultat
• Ansvara för utbud i samråd med köksmästare och implementering av nya koncept
• Lönsamhetsansvar för restaurangen inkl budgetering
• Följa upp nyckeltal
• Marknadsföring i restaurangen i samråd med sektorgruppchefen
• Totalt arbetsmiljöansvar för restaurangen, inkl HACCP
• Kontakt med uppdragsgivare/kunder och deltar i kallande möten
• Offerera och genomföra cateringuppdrag i samråd med köksmästaren
Våra förväntningar på dig är:
• Att du har vana och förmåga att jobba under förändring och att du har gedigen förståelse för drift- och medarbetarfrågor
• Att du kan leda verksamheten kostnadseffektivt
• Du har stort intresse och erfarenhet av arbete med mat och service, samt av planering, kalkylering av små som stora uppdrag
• Du har mycket goda ledaregenskaper och stor samarbetsförmåga samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift
• Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att driva igenom beslutade processer och arbetssätt samt tycker att förändringar är positivt och utmanande
• Du brinner för att ge bästa gästservice och tummar inte på kvalitén
• Du är duktig att kommunicera och förmedla budskap till medarbetarna
Kvalifikationer• Erfarenhet från ledande befattning inom restaurangbranschen
• Erfarenhet av ledarskap med gott ekonomiskt resultat och bibehållen arbetsmiljö
• Behärskar Microsoft Office-paketet
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i tal och skrift
• B-körkort och egen bil
Övrig informationTjänsten är på 100%, Lön enligt överenskommelse, 6 mån provanställning, Tillträde enligt överenskommelse.
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Facklig förtroendeman för Unionen är Ann-Charlotte Bäckström. Om du har fackliga frågor ring 08-470 72 00.
För ytterligare information är du välkommen att kontakta sektorgruppchef Patrik Bergman på telefon 070-6454018.
Välkommen med din ansökan.
Varaktighet, arbetstid
1 -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-04-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3394040
Observera att sista ansökningsdag har passerat.