Fazer söker kock till Karlstads universitet
Fazer Food Services Sverige / Chefsjobb / Karlstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Karlstad,
Hammarö,
Forshaga,
Grums,
Kil eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Karlstad,
Nacka,
Degerfors,
Karlskoga,
Arvika eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår restaurang på Karlstads Universitet. Restaurangen serverar cirka 500 luncher per dag och levererar catering och konferensservering i huset och även till andra externa kunder. En viss beställningsverksamhet förekommer i den dagliga driften.
Vi söker en engagerande och social kock med mycket passion för mat och service. Du älskar att laga mat och att ta hand om gästerna, samtidigt som du är noggrann och kan ta egna initiativ, men ändå är en riktig lagspelare. Vi ser gärna att du är en glad, positiv och flexibel person som inte räds förändringar. Du trivs som bäst när du får möta våra gäster och gör alltid det yttersta för att få dem nöjda.
Vi förutsätter att du arbetar efter Fazers värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• Har minst 5 års operativ erfarenhet från restaurang.
• Har minst en 3-årig utbildning inom restaurang.
• Är genuint matintresserad och hänger med i de senaste trenderna runt mat och utbud.
• Vill utveckla vår verksamhet tillsammans med övriga medarbetare.
• Är strukturerad och ansvarsfull.
• Har lätt för att samarbeta, kommunicera och är stresstålig.
• Har kunskaper inom HACCP eller vilja att lära dig om detta.
• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
• Har uttalad känsla för service och gillar det personliga mötet med gästen.
Tjänsten avser på heltid, säsongsanställning. Arbetstiden är dagtid måndag till fredag, men viss kvällsverksamhet kan förekomma. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten ska tillsättas fr o m 14 augusti 2017, eller enligt överenskommelse.
Stämmer ovan in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.
Vid eventuella frågor ring till restaurangchef Lena Sundström 070-6796 336.
Varaktighet, arbetstid
1 -
Publiceringsdatum2017-05-08ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-08-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services Sverige
AdressFazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Jobbnummer 3484298
Observera att sista ansökningsdag har passerat.