Fazer Food Services AB söker restauranggruppchef

Fazer Food Services AB, Göteborg / Chefsjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB, Göteborg i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungsbacka, Trollhättan eller i hela Sverige

Fazer-koncernen och Fazer Food Services.
Familjeföretaget Fazer grundades 1891 när Karl Fazer öppnade sitt första konditori i Helsingfors. Idag har Fazer affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster och bageri- och konfektyrprodukter (Fazer Bageri & Konfektyr). Kända varumärken är bl.a. Dumle, Geisha och Skogaholm. Koncernens omsättning år 2010 var över 1,5 miljarder euro, anställda 16 500, varav 3 400 i Sverige. Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. I Sverige serverar Fazer Food Services närmare 80 000 måltider dagligen, de flesta under varumärket Amica. Våra cirka 220 enheter finns på företag, skolor och universitet samt inom äldrevården och vi är cirka 1600 anställda. I oktober 2012 tävlar Fazer Culinary Team i matolympiaden i Erfurt. Läs mer på www.fazer.se.

Vi söker en driven och strukturerad ledare med passion för mat och service. Som restauranggruppchef ansvarar du för restauranggruppens drift och resultat baserat på kundkontrakten och konceptriktlinjerna samt Fazer Food Services värderingar och arbetssätt.

Som restauranggruppschef kommer Du att ansvara för den dagliga driften av restaurangerna inom restauranggruppen. Du ansvarar för ett antal restauranger belägna i Driftområdet Väst med personalansvar för ca 8-30 medarbetare och du rapporterar direkt till driftschefen.

För att trivas som restauranggruppschef krävs att du är en engagerad och erfaren ledare som har förmågan skapa starka team och delaktighet hos medarbetarna. Våra värderingar, kunden i fokus, utmärkt kvalité och samarbete, utgör grunden för vår verksamhet. Du ska ha lätt att samverka med de övriga funktionerna i företaget och ständiga förbättringar är en naturlig del i ditt ledarskap.

Tjänsten innebär/ansvarsområden.

Personalansvar
• Rekrytering
• Schemaläggning
• Kompetenskartläggning och utveckling av medarbetarna.
• Genomföra veckomöten och kvartalsmöten i restauranggruppen.

Ansvar för drift och finansiella resultat
• Ansvara för utbudet och implementering av koncept.
• Lönsamhetsansvar för restauranggruppens enheter inklusive budgetering.
• Följa upp operativa och finansiella nyckeltal.
• Rulla ut marknadsföringsåtgärder i samråd med driftschefen.
• Ansvara för lokal marknadsföring och försäljning.
• Praktisk implementeringshjälp vid öppnandet av nya restauranger.
• Totalt arbetsmiljöansvar för restauranggruppen inklusive HACCP.

Kundkontakt:
• Kommunikation med kundens kontaktpersoner och deltagande i kundmöten.
• Genomgång och vidarebefordran av gästrespons

Våra förväntningar på dig är.
• Du har en gedigen förståelse för drifts- och medarbetarfrågor.
• Att du kan leda verksamheten kostnadseffektivt.
• Att du har mycket goda ledaregenskaper och samarbetsförmåga.
• Att du har ett stort intresse och erfarenhet från att ha arbetat med mat och service.
• Att du är mål- och resultatinriktad samt har förmågan att driva igenom beslutade processer och arbetssätt.
• Att du har presentationsvana och är duktig på att förmedla budskap till andra.

Publiceringsdatum
2012-01-25

Kvalifikationer
• Erfarenhet från ledande befattning inom restaurangbranschen eller liknande.
• Gärna någon form av utbildning/examen inom Hotell och restaurang management/detaljhandel eller annat relevant område.
• Erfarenhet av ledarskap med gott ekonomiskt resultat och bibehållen god arbetsmiljö.
• Behärskar Microsoft office paketet.
• Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
• Körkort och egen bil.

Körkortskrav
B

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön
Kollektivavtal med Unionen finns.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-02-15
Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt i och med att urval och intervjuer sker löpande.
Ange följande referens när du ansöker: restauranggruppchef
Ansökan kan skickas till e-postadress: alexander.alaraj@fazer.com

Kontakt
Pia Borg Olofsson, Driftchef, 031-303 71 11

Facklig kontakt
Ann-Charlotte Bäckström, 0705-987306

Företag
Fazer Food Services AB, Göteborg

Adress
Fazer Food Services AB, Göteborg
Box 480 62
41822 GÖTEBORG

Kontorsadress
Ruskvädersgatan 8

Jobbnummer
1138682

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB, Göteborg

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB, Göteborg: