Fazer Café & Restaurang Nacka Strand söker köksmästare
Fazer Food Services / Kockjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Nacka,
Kristinehamn,
Karlskoga,
Storfors,
Lekeberg eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Nacka,
Karlskoga,
Hallsberg,
Karlstad,
Lindesberg eller i
hela Sverige Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda.
Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Till Fazer Café & Restaurang Nacka Strand, söker vi dig som är hungrig på nya utmaningar. Du har flerårig vana av såväl modern som klassisk matlagning. Du jobbar i ledande befattning och drivs av att utvecklas i team.
Vi serverar cirka 350 lunch per dag och har café, catering och eventverksamhet i området. I restaurangen, som är öppen för allmänheten, blandar vi våra 100-åriga cafétraditioner med modern mat, ett måltidskoncept som vi anpassar för dagens alla faser - frukost, lunch, konferens, event, möten eller middag.
För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av "snabba puckar".
Du stävar efter hög servicenivå till både gäster och kollegor. Du har ett nytänkande kring råvaror och serveringsätt.
Du är väl insatt i egenkontrollprogram & HACCP samt arbetar med arbetsmiljöfrågor.
Publiceringsdatum2016-01-27Dina arbetsuppgifter• Huvudansvar för all matlagning (från grunden med färska råvaror)
• Menyplanering, utveckling av hemlagat cafésortiment
• Budgetering i samråd med restaurangchef
• Personalansvar för samtliga medarbetare i köket, personalplanering
• Huvudansvar för inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Huvudansvar för lager, råvaruhantering samt inventering
• Huvudansvar för egenkontroll
Vi tror att du:
• har utbildning inom branschen och minst 5 års erfarenhet med ledarskap
• tycker om att serva såväl medarbetare som gäster - gästen i fokus är självklart
• har service och kvalitet som honnörsord
• är genuint matintresserad
• har hög arbetsmoral och ekonomiskt sinne
• tycker att förändringar är positivt och utmanande
• har flytande svenska i tal & skrift
• har datorkunskap, främst Excel & Word
Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag (kvällsarbete förekommer).
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Stämmer ovan in på dig är du varmt välkommen att söka tjänsten.
Vid eventuella frågor ring till sektorgruppchef Michaela Wallin, 072-502 54 81.
Facklig förtroendeman för Unionen är Ann-Charlotte Bäckström. Om du har fackliga frågor ring 08-470 72 00.
Vi vill gärna ha din ansökan snarast, dock senast 2016-02-10.
Vi tillämpar löpande urval, och tjänsten tillsätts så snart det går.
Varaktighet, arbetstid
Heltid -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-02-10
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagFazer Food Services
AdressFazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm
KontorsadressLindhagensgatan 120
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2638564
Observera att sista ansökningsdag har passerat.