F&B Manager
Nordic Choice Commercial Services AB / Kockjobb / Jönköping
2021-10-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "F&B Manager" (publicerad 2021-11-08) ⬅️
Visa alla kockjobb i Jönköping,
Aneby,
Habo,
Mullsjö,
Vaggeryd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Nordic Choice Commercial Services AB i Jönköping,
Haninge,
Skövde,
Borås,
Växjö eller i
hela Sverige Clarion Collection® Hotel är en samling personliga hotell med en genuint mysig och varm känsla. Du hittar våra hotellpärlor mitt i stan, just nu i Sverige, Norge och Lettland. Hos oss får du inte bara en skön hotellsäng och en riktigt god frukostbuffé. Vi bjuder dessutom på Afternoon Sweets och, som den enda hotellkedjan i Norden, på vår omtyckta middag Tonight's Special - alla dagar i veckan.
Vi vill att våra gäster ska se oss som en vän på resan. En varm, omtänksam vän att komma hem till, var de än befinner sig. Vi har en klar vision om att Clarion Collection Hotel ska erbjuda den mest personliga vistelsen med genuin omtanke. Träffar den visionen dig rakt i hjärtat? Då ser vi fram emot att få träffa dig!
Clarion Collection - Yours truly
Är du Clarion Collection® Hotel Victorias nya F&B Manager?
Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga - är du?
Att vi på Clarion Collection bjuder alla våra gäster på kvällsbuffé och eftermiddagsfika är mycket uppskattat och något som nästan blivit en symbol för den varma, ombonade känslan man får på våra hotell. Nu letar vi efter dig som tycker att matupplevelsen är lika viktig för ögat som för smaklökarna.
Om hotellet:
Clarion Collection Hotell Victoria ligger i centrala Jönköping och här bor både gäster som reser i tjänsten och gäster som semestrar i vår vackra stad. Vi serverar allt fån frukost, lunch, konferensfika till kvällsbuffé. Vi är ett tajt team där alla gör det lilla extra för att våra gäster ska trivas och vilja komma tillbaka. Hotellet är litet och alla hjälps åt över avdelningsgränserna. Den ena dagen är sällan den andra lik.
Publiceringsdatum2021-10-21Om tjänstenDina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med dina kollegor skapa en härlig vardag för våra gäster. Det gör du genom att komma till jobbet med en attityd att allt är möjligt samtidigt som du håller koll på det som kommer in och går ut ur köket. Du är kostnadsmedveten och van att räkna råvaruprocent så väl personalmat som stora beställningar. Du tycker om att se utmaningar i det lilla samtidigt som du drivs av att vara med och utveckla de koncept vi har och hitta på nya. Du är helt enkelt en "doer" som gillar att vara med där det händer och du växer när dina medarbetare växer. Din arbetsdag är varierande. Du bakar, diskar, beställer varor, lägger schema, skriver nya menyer, skriver skyltar till frukostbuffén och när det är en lugn stund i köket gillar du att vara delaktig i matsalen och se till att alla våra gäster har det trevligt och ombonat.
Som ledare är du inkluderande och delaktig. Du ingår i hotellets ledningsgrupp och rapporterar direkt till hotelldirektör.
Om dig:
• Du har jobbat som kock i flera år, gärna i ledande befattning
• Dina matlagningskunskaper är breda och du räds inte att gå utanför din komfortzon
• Du är van att jobba i olika digitala system som ordersystem och timplanering
• Du har en varm och omtänksam personlighet
• Du tycker att det är roligt att småprata med både stora och små, och att göra någons dag lite bättre med små medel
• Du är en naturlig inspiratör som tycker om att motivera människor runt dig bara genom att vara dig själv
• Du förstår att sälj = service och tillsammans uppnår vi våra uppsatta mål
• Du är självständig och flexibel och gillar att jobba i ett högt tempo
• Du har ett öga för detaljer och kan ta snabba beslut när det krävs
I tjänsten ingår:
• Tjänstgöring enligt rullande schema dagar, kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i rutiner som gäller inom köket
• Vara behjälplig med att säkerställa att HACCP samt övrig egenkontroll sköts och följs upp enligt gällande rutiner
• Vara behjälplig med upplärning och vidareutbildning av kökspersonal
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal
• Att vara behjälplig med inventering vid månadsskifte
• Gott samarbete med övriga avdelningar
Vi ger dig:
En härlig arbetsmiljö på en levande arbetsplats där ingen dag är den andre lik. Omringad av fantastiska kollegor bidrar du med din arbetsglädje och hittar din plats i teamet som tillsammans ser till att hotellet når sina mål. Vill du jobba i ett företag med utvecklingsmöjligheter? Då söker du till rätt arbetsplats. Clarion Collection Hotel är en del av Nordic Choice Hotels - Nordens mest expansiva hotellkoncern.
Stämmer det här in på dig? Tveka inte skicka din ansökan redan idag.
Ansök:
Via länk till Jessica Wennering, Hotelldirektör, senast den 18/11. Vi kommer att hålla intervjuer löpande och anställning sker omgående.
Varaktighet, arbetstid
• -
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2021-11-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagNordic Choice Commercial Services AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Nordic Choice Commercial Services AB (org.nr 556106-6050)
Körkort För detta jobb krävs körkort.
Arbetsplats Clarion Collection Hotel Victoria
Jobbnummer 6059070
Observera att sista ansökningsdag har passerat.