Executive Head Chef till Maryhill Estate

ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Landskrona
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Landskrona, Svalöv, Kävlinge, Helsingborg, Bjuv eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Landskrona, Malmö, Ystad, Falkenberg, Härryda eller i hela Sverige

Är du Skånes bästa Executive Head Chef med passion för gastronomin?

Är du en lika skicklig ledare som passionerad och smaksäker matlagare? Är du lika bra på att själv leverera service och värdskap i världsklass som att inspirera andra till att göra det? Drivs du av att överträffa gästers förväntningar? Söker du en ny inspirerande och involverande ledarroll?

Känner du igen sig i våra ledord?

Passion - att brinna för och älska det vi gör.

Kompetens - en vilja att vidareutveckla sig, söka kunskap och ta till sig nya erfarenheter.

Ärlighet - vara uppriktig mot både dig själv och andra samt våga tycka och stå för dina åsikter, men ändå värdera andras.

Team - en vilja att vara en viktig pusselbit i vårt redan starka serviceteam.

Självständig - en vilja att lösa problem, arbeta och ta ansvar för det arbete vi utför.

Ambition - en vilja att utvecklas och hela tiden ligga i framkant och anta nya utmaningar.

Ekonomisk medvetenhet - skall genomsyra ditt sätt att arbeta i verksamheten.

Vi söker en team player, en utvecklande och drivande person - och samtidigt en modern ledare som får en massa energi av att se andra utvecklas på vår nya drömmiga destination Maryhill Estate.

Örenäs genomgår nu en enorm förvandling till Maryhill Estate men vi vet också hur vi fungerar, vi kommer aldrig att bli färdiga och utvecklingen kommer att fortsätta framöver eftersom längtan efter att skapa mer magi för våra gäster är konstant. Därför tycker vi att din kompetens att inspirera och motivera teamen tillsammans med drivet att genomföra förändringar är jätteviktig.

Vill du vara med från början i skapandet av ESS Groups nya unika destination, Maryhill Estate fd Örenäs Slott?

Det är inte ofta möjligheten dyker upp, och inte på ett sådant här ställe. ESS Group är nya ägare till Örenäs Slott, som idag är stängt för totalrenovering och ombyggnation. Vi planerar att slå upp portarna till en helt ny destination den 1:a juli 2024. En destination Sverige aldrig tidigare skådat. Ett mansion mitt emellan Helsingborg och Landskrona, i Glumslöv, precis ovanför det pittoreska fiskesamhället Ålabodarna.

Hur tänker vi på ESS Group?

Allt vi gör, gör vi med värdeorden: personlig, professionell, lekfull och passionerad. Vi brinner för att skapa världens bästa upplevelser.

Är detta du? Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Vem är du?

Vi önskar en engagerad och närvarande ledare som älskar att leda köksteamet, disk och varumotaning varje dag - de behöver dig och din förmåga att säkerställa att allt som händer där och då, men även framöver rullar. Vi vill att du är ansvarsfull och driven då du har prognos-, kostnads och resultatansvar. Detta innebär att analysera resultat, priser, produkt och proaktivt smida planer för hur vi kan utvecklas och bli bättre.

Som Executive Head Chef rekryterar du nya medarbetare och förstår vikten av att ge alla nya den bästa introduktionen och förutsättningarna. Du har koll på läget, är noggrann och du ser till att alla medarbetare är uppdaterade, kunnig i brand- och säkerhetsrutiner, hygienrutiner, egenkontroll HACCP av livsmedelsrutiner m.m. Du bör vara van i att jobba i system - det är tidrapporter, timrapporter, m.m. samt att Du älskar att tillsammans med hotellets övriga avdelningar koordinera aktiviteter med våra gäster.

Utöver det tror vi att du behöver:

• Kunna ansvara för fullständigt resultat, kvalitet, personal & ekonomiskt ansvar för sin avdelning

• Att genom avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster.

• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål för avdelningen.

• Personalansvar för Head Chefs, Souschefs, kockar, köks biträden, diskare och extra personal.

• Du förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.

• Arbetar aktivt med målstyrning och prognoser - intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för sin avdelning/ avdelningar.

• Du tjänstgör enligt duty-schema, vilket innebär att vara på plats på hotellet och inneha det övergripande ansvaret för driften under den helg duty-tjänstgöring är schemalagt.

• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.

• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet. Leda och fördela arbetet "back-of-house" inom avdelningen/ avdelningarna.

• Samt övriga arbetsuppgifter som tilldelats av Food & Beverage Manager

Publiceringsdatum
2023-08-14

Om tjänsten
Anställningsform: Heltid tills vidare. Vardagar, kvällar och helger.
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde januari/februari 2024

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 28/8

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i både tak och tempo med stort ansvar, utvecklingsmöjligheter och många skratt!

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-08-28
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
8025685

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: