Executive Chef till Radisson Blu Waterfront Hotel i Stockholm
Cheffle HB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Cheffle HB i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Sollentuna,
Vaxholm eller i
hela Sverige * Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet
• Utforma och utveckla menyer
• Personalansvar, schemaläggning och utbildning
• Ansvar för inköp av råvaror
• Budgetansvar och utformning av Business Plan
• Aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
• Nära samarbete med F&D-avdelningarna för att utveckla attraktiva erbjudanden till kund
• Tillsammans med Banqueting tillgodose kundförfrågningar och erbjuda attraktiva och lönsamma menyer för olika typer av event
• Säkerställa att Radisson Blu QPR standards upprätthålls vid alla tillfällen
Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete som Executive Chef eller Senior Sous Chef, gärna från hotell och kongress på en 4 eller 5-stjärnig anläggning. Som person är du kreativ, öppen för förändring och lyhörd för nya trender. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå, samtidigt som du är försäljningsinriktad, resultatdriven och kostnadsmedveten. Vi ser att du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att engagera, motivera och utveckla din personal för att nå våra högt uppsatta mål och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö. Du trivs med att arbeta i högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är en god organisatör som förmedlar känsla, kvalitet och gästservice till dina medarbetare med en positiv Yes I Can-attityd. Du bör ha god datorvana samt kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en kvalitetsmedveten Executive Chef. I köket behöver vi dig som har goda ledaregenskaper, som har viljan att utveckla ett dynamiskt team och som kan driva vårt stora kök framåt. Vi har ett bankettkök som kan producera upp till 2000 portioner beroende på evenemangens storlek och utöver det driver vi RBG Bar & Grill med à la carte servering, Lobby Bar, Super Breakfast och Room Service. Är du intresserad av ett utmanande arbete på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Som Executive Chef rapporterar du till vår F&D Manager.
Varaktighet, arbetstid
VI ERBJUDER * Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja * Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider * Tillträde enligt överenskommelse.
Publiceringsdatum2017-06-21Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-07-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagCheffle HB
AdressCheffle HB
Nils Ericsons Plan 4
11164 Stockholm
KontorsadressNils Ericsons Plan 4
Jobbnummer 3567865
Observera att sista ansökningsdag har passerat.