Erfarna styckare

ER Food / Slaktarjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla slaktarjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ER Food i Göteborg, Trollhättan, Varberg, Uddevalla, Falkenberg eller i hela Sverige

ER Food, är en del av ER Work Power AB, som startade 2009. ER Work Power har sedan starten fokuserat på att tillhandahålla rätt personal till rätt plats och har idag en effektiv organisation som stöttar alla medarbetarna i deras dagliga arbete och som alltid finns till hands för både kunder och medarbetare. Under 2014 hade vi endast 0,2% sjukfrånvaro. En siffra som visar att vi bryr oss. I ER Food, har vi specialiserat oss i att rekrytera och bemanna i livsmedelsproduktionen.

Vi söker just nu erfarna styckare. Du som söker bör ha flera års erfarenhet inom styckning av nöt och framför allt gris. Du bör även vara van vid att jobba i ett högt tempo utan att tappa kvaliteten i ditt arbete.

Vi har behov för styckare till semester vikarier och även för längre uppdrag.

En stor fördel om du har bil och körkort.

Om du inte bor i närheten av våra kunder, så har vi har bostäder runt om i Sverige som du kan nyttja under arbetsveckan.

Om detta är intressant, skicka ansökan, bifogat ditt cv, så kontaktar vi dig och tar en intervju på telefon i första omgång. Och vänta inte med att söka, tjänsterna skall tillsättas snarast.

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid

Publiceringsdatum
2015-06-03

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-08-03
Ansökan kan skickas till e-postadress: jobb@erworkpower.se

Företag
ER Food

Adress
ER Food
Norra Skolgatan 2 A
26433 Klippan

Kontorsadress
Norra Skolgatan 2 A
Klippan

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 010-3300179

Jobbnummer
2323351

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ER Food

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ER Food: