Erfaren Lunchkock - Svensk Husmanskost

Myng Le / Kockjobb / Huddinge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Huddinge, Botkyrka, Stockholm, Salem, Ekerö eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Myng Le i Huddinge

Publiceringsdatum
2011-09-07

Beskrivning av verksamheten
Lunchrestaurang i Enskede som serverar svensk husmanskost men även gör catering av smörgåsar och fika. Restaurangen har goda kommunikationer och ligger centralt beläget ca. 5 minuters promenad från Skogskyrkogårdens T-banestation.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en kock som har erfarenhet av att laga svensk husmanskost och som även har erfarenhet av att baka bröd. Eftersom restaurangen vid sidan om lunchserveringen har viss cateringverksamhet förväntas du kunna hjälpa till med att bereda smörgåsar, etc. Din arbetsdag kommer att bestå i att vara ansvarig för köket, laga mat, göra varubeställningar och vara arbetsledare för 3-4 personer. Detta ställer krav på att du är en självgående kock som kan leda personal. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter med kunder, personal och leverantörer så vill vi att du har flytande svenska.

Utbildning och erfarenhet
Du bör ha arbetat med beredning av svensk husmanskost i minst tre år.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Heltid fram till kl. 15.00.

Tillträde
Under Oktober månad

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Vi har lunchservering fram till kl. 13.00. För att söka tjänsten så ringer du efter kl. 13.00 eller emailar dina asökningshandlingar till: skogassushi@hotmail.com
Ansökan kan skickas till e-postadress: skogassushi@hotmail.com

Kontakt
Anna-Lisa Xia, 073-5085641, 08-7795588,, skogassushi@hotmail.com

Företag
Myng Le

Adress
Myng Le
Röntgenvägen 9
14152 HUDDINGE

Kontorsadress
Röntgenvägen 9

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-7795588
E-postadress: skogassushi@hotmail.com

Jobbnummer
1023572

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Myng Le

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Myng Le: