Erfaren kallskänka

Andrum Vegetarisk Restaurang & Café / Kockjobb / Göteborg
2023-09-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Erfaren kallskänka" (publicerad 2024-01-22) ⬅️


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Andrum Vegetarisk Restaurang & Café i Göteborg

Andrum vegetarisk Restaurang och café har funnits på Östra hamngatan 19 i dryga 28 år. du tar dig lätt hit genom att gå av vid hållplatsen Brunnsparken i centrala stan Du ska ha erfarenhet av arbete som kallskänka eller kock. Du ska ha spring i benen och ett gott humör. Vi jobbar nära varandra då köket är litet, och mycket hjärta och själ läggs i att skapa den bästa upplevelsen för gästen. Vi söker nu nya medarbetare till vår vegetariska restaurang Andrum som ligger mitt i Göteborgs centrum. Vi söker dig som är erfaren kallskänka som kan hjälpa oss utveckla och skapa en salladsbuffé och smörgåsutbud med hög kvalité. Utöver ditt arbete som kallskänka förekommer även visst arbete i kassa och servering då vi är ett litet företag.
Du som söker ska vara alert och tycka om att jobba med högt tempo, och gärna ha intresse för vegetarisk mat. Du ska kunna vara en god medarbetare som är en del av vårt positiva köksteam. Du skall vara noggrann i ditt arbete och känna en stolthet i det du gör och skapar.
Tidigare erfarenhet som kallskänka eller kock är ett krav.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-10-20
E-post: andrum.veg@gmail.com

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "kallskänka".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Andrum vegetarisk
Östrahamngatan 19 (visa karta)
411 10  GÖTEBORG

Arbetsplats
Andrum Vegetarisk Restaurang & Café

Jobbnummer
8128122

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Andrum Vegetarisk Restaurang & Café

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Andrum Vegetarisk Restaurang & Café: