Erfaren hovmästare
Staffia Bemanning AB / Servitörsjobb / Haninge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Haninge,
Ödeshög,
Hjo,
Vadstena,
Boxholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Staffia Bemanning AB i Haninge,
Stockholm eller i
hela Sverige För kunds räkning söker vi en erfaren hovmästare till en event och konferensanläggning i Stockholms innerstad.
Publiceringsdatum2013-07-03Dina arbetsuppgifterSom hovmästare/arbetsledare organiserar, planerar och leder du arbetet i matsalen. Vi ser helst att du har tidigare erfarenheter från A'La carte, bankett och festvåningsverksamhet. Även arbetsuppgifter som att ta emot bokningar, kundkontakt kan förekomma.
Önskade kvalifikationer
Gärna restaurangutbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du som söker har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom branschen. Tidigare erfarenhet av arbetet eller liknande arbete i ledande roll är ett krav. Vi vill gärna att du behärskar svenska och engelska obehindrat då det är viktigt för våra kunder.
Dina personliga egenskaperSom hovmästare måste tycka om att arbeta med människor. Att vara utåt riktad, flexibel och kunna arbeta effektivt under tidspress är ett krav.
Du bör vara serviceinriktad och ha ett gott bemötande mot gästerna. Självklart bör du vara stresstålig och van vid att jobba i högt tempo och i nya miljöer.Du bör vara van vid att leda en grupp med människor, samt arbeta självständigt. Du bör vara organiserad, noggrann och .
Vi erbjuder dig ett givande arbete med stora utvecklingsmöjligheter, och trevliga kollegor. Vi erbjuder även en rabatt på träningskort.
Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid/Deltid
ErsättningFast lön
eller enligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-08-02
Ange följande referens när du ansöker: Hovis
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
FöretagSTAFFIA BEMANNING AB
AdressSTAFFIA BEMANNING AB
BOX 23
13621 HANINGE
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-68409092
Jobbnummer 1598860
Observera att sista ansökningsdag har passerat.