Enhetschef till kök och restauranger Sundsvall
Landstinget Västernorrland / Sjukvårdschefsjobb / Sundsvall
2016-11-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Enhetschef till kök och restauranger Sundsvall" (publicerad 2016-11-08) ⬅️
Visa alla sjukvårdschefsjobb i Sundsvall,
Timrå,
Mark,
Härnösand,
Nordanstig eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Landstinget Västernorrland i Sundsvall,
Timrå,
Härnösand,
Kramfors,
Sollefteå eller i
hela Sverige Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Landstingsservices huvuduppgift är att tillhandahålla service till patienter samt personal vid landstingets övriga enheter. Vi arbetar länsövergripande med allt från administration och upphandlingar till teknik och transporter.
Kök och restauranger ansvarar för måltidsservice inom landstinget Västernorrland. Vi har kök och restaurangverksamhet både i egen och i extern regi. På sjukhusen i Sundsvall och Sollefteå har vi våra produktionskök. Vår enhetschef i Sundsvall slutar nu hos oss och vi söker därför en ny enhetschef.
•
Som enhetschef kommer du att leda, planera och utveckla verksamheten. I arbetsuppgifterna ingår budget-, arbetsmiljö- och personalansvar för enheten i Sundsvall. I köket arbetar ca 27 medarbetare som varje dag förser cirka 500 patienter och vårdtagare med frukost, lunch samt middag.
Du ingår i Kök och restaurangers ledningsgrupp som består av verksamhetschef och ytterligare två enhetschefer. Du är delaktig i hela verksamhetsområdets utveckling vilket innebär att du deltar i och även driver projekt för utanför den egna enheten. Samarbetet med våra kunder är en annan viktig del i arbetet.
Vi söker dig som vill arbeta med ledarskap och måltider i en föränderlig organisation. Du är utbildad kostekonom/kostvetare eller har annan, gärna akademisk kompetens som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt har erfarenhet inom området. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av ledande befattning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och erfarenheter.
Du förutsätts vara resultat- och målinriktad och kan planera och organisera ditt arbete. Som ledare är du prestigelös, lyhörd, tydlig och närvarande. Då enheten är intäktsfinansierad har du goda kunskaper och intresse av ekonomi och sätter kunden i centrum. Du samarbetar med kollegor inom och utanför verksamheten för att uppnå bästa resultat och använda resurserna på bästa sätt. Du är van användare av dator och system, gärna av något kostdatasystem.
Du skapar ett bra samarbetsklimat, inspirerar och utvecklar medarbetare och verksamheten. Då vi verkar över hela länet förekommer ibland resor i tjänsten.
Ditt chefsförordnande kommer att vara tidsbegränsat till 4-6 år i kombination med tillsvidareanställning utifrån din grundprofession, i linje med Landstingets chefspolicy; Chefer i Landstinget utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och som präglas av ärlighet, öppenhetansvarskänsla och personligt mod. Vi ser det som viktigt att du delar Landstinget Västernorrlands värderingar:
• Vår drivkraft är inflytande och ansvar
• Vi vill alla göra ett bra arbete
• Vi har glädje av att vi inte är "lika som bär"
Varaktighet, arbetstid
Tillsvidareanställning Tillträde enligt överrenskommelse
Publiceringsdatum2016-11-01ErsättningMånadslön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2016-11-20
Ange följande referens när du ansöker: 66:2016:67
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnneli Norberg
anneli.norberg1@lvn.se +4660181529
FöretagLandstinget Västernorrland
AdressLandstinget Västernorrland
Storgatan 1
87185 Härnösand
KontorsadressSe hemsida
Jobbnummer 3138349
Observera att sista ansökningsdag har passerat.