Enhetschef till Ekbackens produktionskök
Fazer Food Services AB / Chefsjobb / Sundbyberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Sundbyberg,
Solna,
Danderyd,
Stockholm,
Lidingö eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Sundbyberg,
Solna,
Stockholm,
Lidingö,
Järfälla eller i
hela Sverige Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Bageri & Konfektyr. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. Koncernens omsättning var närmare 1,6 miljarder euro år 2011 och antalet anställda cirka 15 200. varav 2 700 i Sverige.
Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.
Ekbackens produktionskök ligger i Sundbyberg och producerar och levererar ca 1000 måltider per dag till äldreomsorgen. Vi befinner oss nu i en expansiv fas och har som vision att skapa Sveriges bästa produktionskök för äldreomsorgs måltider. Idag arbetar ett team om 13 personer i köket.
Nu söker vi en enhetschef som vill vara med och utveckla köket. Vi förutsätter att du har branschvana och dokumenterad erfarenhet från ledande befattning. Ditt stora intresse och din kunskap för maten tar vi för given. Du drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och inspirerar dina medarbetare genom din känsla för samarbete och kundfokus. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera en hög servicenivå.
Vi tror att du har:
• service och kvalitet som honnörsord
• känsla för att utveckla långsiktiga relationer
• vana från kvalitetsarbete
• erfarenhet av personalansvar
• erfarenhet av resultat-/budgetansvar
• ett gediget intresse för mat och dryck
Som person besitter du goda ledaregenskaper och har förmåga att entusiasmera dina medarbetare genom att du själv är med i den dagliga driften med alla förekommande arbetsuppgifter. Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap ska du vara drivande i utvecklingen av restaurangen och av våra medarbetare i deras personliga utveckling. Du är naturligtvis en utåtriktad, självständig och relationsbyggande person som bearbetar och vårdar det lokala nätverket långsiktigt.
Vill du veta mer?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta:
Områdeschef, Johan Östlund 070-5452990
Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel 070-598 73 06, e-post:
lotta.backstrom@fazer.comArbetstid: Heltid, dagtid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde och lön enligt överenskommelse.
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning.
Sista ansökningsdag 2012-12-25
Vi tillämpar löpande urval och vi tar emot ansökan via e-post:
johan@sfabomsorg.seAnge följande referens när du ansöker: Enhetschef
Publiceringsdatum2012-12-07Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2012-12-25
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJohan Östlund
FöretagFazer Food Services AB
AdressFazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1412076
Observera att sista ansökningsdag har passerat.