Enhetschef köksområde
Region Gotland, Måltid / Ekonomiassistentjobb / Gotland
2017-06-01
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Enhetschef köksområde" (publicerad 2017-11-23) ⬅️
Visa alla ekonomiassistentjobb i Gotland,
Västervik,
Valdemarsvik,
Oskarshamn,
Borgholm eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Region Gotland, Måltid i Gotland Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning och koncernsamordning. Förvaltningen erbjuder även internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar. Våra cirka 600 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.
Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården. Avdelning Måltid har i uppdrag att öka kvaliteten på hela måltiden till Region Gotlands verksamheter. Detta ska ske bland annat genom matlagning nära gästen, sänkta varmhållningstider och ökad andel matlagning från grunden. Organisationen ska ha god driftsekonomi och präglas av ambitionen i Region Gotlands Mat & Måltidspolicy som bland annat visar på arbete för minskat svinn, god långsiktig resurshushållning och hänsyn tagen till miljön. Till ett av avdelningens fem köksområden söker vi nu en ny enhetschef som vill fortsätta arbetet med att driva och utveckla mat och måltider inom regionen.
Publiceringsdatum2017-06-01ArbetsuppgifterVi erbjuder dig utmanande och ansvarsfulla arbetsuppgifter i en miljö med kunniga och engagerade kollegor. I rollen som enhetschef ansvarar du för enhetens verksamhet, personal och ekonomi. Du följer upp och utvärderar resultat med sikte på att utveckla och förbättra måltidsprocessen. Som enhetschef rapporterar du till avdelningschefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp. Därmed har du ett gemensamt ansvar tillsammans med övriga chefer för att avdelningen som helhet utvecklas och uppnår förväntade mål och resultat.
KvalifikationerVi söker dig som är utbildad kostekonom eller har utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Du har tidigare arbetat som chef. Du har kunskaper om näringslära och specialkost och är väl förtrogen med de lagar och riktlinjer som reglerar verksamhetsområdet. Det är meriterande för tjänsten om du tidigare har arbetat inom restaurangområdet och/eller har erfarenhet av att arbeta med offentliga måltider.
För att du ska lyckas i rollen som enhetschef är du utvecklingsinriktad, tar egna initiativ och har förmågan att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du ser till helhetens bästa och kan planera, organisera och prioritera arbete på ett effektivt sätt. Som ledare har du ett coachande förhållningssätt och kan inspirera, motivera och engagera andra. Du förmedlar tydliga mål och förväntningar på resultat till dina medarbetare. Du är social, samarbetsinriktad och trivs med att ha flera olika kontaktytor. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.
Du har god datorvana och kunskaper kring kostdataprogram. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.
B-körkort är ett krav.
ÖVRIGT
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på
www.gotland.com/levaVaraktighet, arbetstid
Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: enligt ök.
ErsättningEnligt avtal.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-06-18
Ange följande referens när du ansöker: A690057
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktJosefine Jessen 0498-269450
FöretagRegion Gotland, Måltid
AdressRegion Gotland, Måltid
Region Gotland
62181 Visby
KontorsadressVisborgsallén 19 Visby
Jobbnummer 3532747
Observera att sista ansökningsdag har passerat.