Ekenäs Hotell, Sydkoster söker kökschef

Ekenäs hotell / Kockjobb / Strömstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Strömstad, Tanum, Dals-Ed, Munkedal, Bengtsfors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Ekenäs hotell i Strömstad

Kosteröarna ligger en halvtimmes båtresa rakt västerut från Strömstad mitt i Sveriges maritima nationalpark Kosterhavet, norra Bohuslän. Det gamla skärgårdspensionatet grundat 1905 är idag en året runt anläggning för privat & konferensgäster, med 78 hotellrum och en omsättningsstark restaurang.
Vår uteservering har drygt 350 sittplatser, matsal & bar, ca: 150 platser.
Utbudet är säsongsbaserat utifrån råvaror och gäster, med höga kvalitetsambitioner och innefattar utekök, grill, bar och livescen på ett av Västkustens bästa lägen med fantastisk utsikt över Kosterfjorden.
De ledord som präglar verksamheten är; Omtanke, vänlighet, stämning med en touch av ?Rock & Roll?. För att trivas bör du vara en sann lagspelare, vara sugen på att lära dig nytt, och ha förmågan att behålla koncentrationen även när arbetsbelastningen är hög. Värdskap och fokus på våra gästers upplevelse är egenskaper som är självklara i vårt team.

Publiceringsdatum
2012-01-11

Dina arbetsuppgifter
Som kökschef är Du ansvarig för kök, kökspersonal, menyer. Du ska driva den så optimalt som möjligt inom konceptet med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov.

Du måste aktivt själv delta i den dagliga driften, av kök & restaurang. Du kommer vara delaktig i den styrgrupp som leder F&B. I gruppen ingår: platschef, kökschef, restaurangansvarig och ekonomifunktion. Du ska se till att personalen är medvetna om Ekenäs strategi och mål för F&B.

Arbetsuppgifter kökschef, KC:
• KC:s arbetsfördelning på månadsbasis bör ligga på ca 70-75% i den operativa driften, resterande 25-30% administration.

Huvudsakliga ansvarsområden:
• Operativt planera, leda och fördela arbetet inom verksamheten på
ett sätt som motsvarar våra kvalitets- och lönsamhetskrav.
• Coacha personalen genom en öppen kommunikation, förtroende och
ömsesidig respekt.
• Inköp, menyplanering, kvalitetskontroll, ekonomi, budget, event, rekrytering, personalplanering, interna arbetsrutiner och egenkontroll.

Arbetslivserfarenhet:
Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som köksledare
Du ska från dina tidigare erfarenheter utvecklat en förmåga att samarbeta med folk från skilda bakgrunder och erfarenheter. Det är meriterande om du tidigare haft budget- och ekonomiansvar för en verksamhet.

Dina personliga egenskaper
Du är en matkreatör, som självklart är lyhörd för våra gästers
behov/önskemål - Du har ett strategiskt synsätt i kombination med ett operativt agerande.
Du har förmågan att vara drivande, coachande och finnas tillgänglig. Du är stresstålig, självständig och beslutskraftig.
Ordning och reda. Du ska brinna för restaurangbranschen.
Engagemang är ett krav. Du ska tycka att det är kul med gästkontakt och tycka att det är spännande att få möjligheten att att vara med och utveckla Ekenäshotell Du ska vara en förebild för din personal, prestigelös, öppen för att lära och beredd att arbeta snabbt och effektivt
Anser du att ovanstående stämmer in på dig, tveka inte då att sända in din ansökan till oss.

Tjänsten är heltid och gäller från ca: 1 april 2012
Boende på Koster finns.

Maila ansökan till christer@sydkoster.se

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Årsarbetstid

Ersättning
Fast lön
Individuella lönesamtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-03-20
Ansökan kan skickas till e-postadress: christer@sydkoster.se

Företag
Ekenäs hotell

Adress
Ekenäs hotell
Hamnvägen 41
45205 Sydkoster

Kontorsadress
Ekenäs brygga, Hamnvägen 41
Sydkoster

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0526-20250
E-postadress: christer@sydkoster.se

Jobbnummer
1125190

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Ekenäs hotell

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Ekenäs hotell: