Driven köksmästare sökes till The Public Täby

Cheffle HB / Kockjobb / Täby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Täby, Vallentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Sollentuna eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle HB i Täby, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Österåker eller i hela Sverige

Du kommer att jobba i ett inarbetat glatt team. Sedvanliga arbetsuppgifter som köksmästare med målet att göra arbetet i köket utmärkt som ger oss nöjda kunder som återkommer.

Jag söker dig som är köksmästare är driven och har erfarenhet av liknande tjänster samt har likt jag och mina kollegor en enorm passion för matlagning. Erfarenhet av ledarskap behövs och vi ser gärna att du har sinne för ekonomi. Du som köksmästare kommer bli en viktig pusselbit för företaget och bjuds in i ett roligt tajt team med fin gemenskap. Då vi är måna om att vi ska trivas på jobbet vill vi att du som söker har samma inställning. The Public jobbar som en familj och vi strävar för att behålla denna anda.

The Public - Ett unikt restaurangkoncept och den del i större koncern
Bobette heter jag och är personalansvarig på The Public. Jag hoppas att du vill vara med och utveckla The Public Täby med start omgående.

The Public är ett unikt restaurangkoncept som endast lever i förorten. Och visst brinner det här. Vi brinner för utsökt mat och dryck, fantastiska miljöer, och bra service. Vi har öppet både för lunch, middag och för den som bara önskar något från baren. Till koncernen tillhör även The Public Sundbyberg, Åkersberga och Fem Små Hus och Bierhaus. Vi har ett varierat utbud för att matcha våra gästers önskemål.

Publiceringsdatum
2018-02-20

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-03-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Cheffle HB

Adress
Cheffle HB
Täby Torg 4
18334 Täby

Kontorsadress
Täby Torg 4

Jobbnummer
3976439

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle HB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle HB: