Driftig köksmästare till Restaurang Kopparn i Göteborg

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Göteborg, Borås, Trollhättan, Varberg, Uddevalla eller i hela Sverige

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, caféer och erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.

Restaurang Kopparn är en lunchrestaurang som har ca 450 lunchgäster per dag.  Vi har även frukost och catering.  

Vi söker dig som är van att hålla koll på allt som rör både kök och restaurang. Du har flerårig vana av husmanskost och gourmetmat. Ditt intresse och din kunskap för mat tar vi för given. Vi söker en sann inspiratör med energi, kunskap och begeistring som får både kollegor och köket att utvecklas.

 Du ska ha ett vant öga som även håller koll på vad som händer ute i restaurangen. Du har blick för vad som behöver göras och ser till att det blir gjort. Du kommer även att ha det dagliga personalansvaret, med allt vad det innebär. För att greppa denna tjänst fodras det att du har mångårig yrkesvana och som sagt, ett välutvecklat sinne för allt som rör restaurangen. 

För att trivas hos oss krävs det att du är handlingskraftig och flexibel. Du motiveras av ett högt tempo och strävar efter en hög servicenivå. Med begreppet smakupplevelse formar vi våra menyer till nyttiga och välsmakande måltider. Du förväntas vara delaktig och aktiv kring våra bufféer dagligen. Detta ger en fin möjlighet att prata mat och skapa en fin gästkontakt.

Genom ett flexibelt och tydligt ledarskap är du den drivande och stödjande i kökets koncept och utveckling.

Utöver de vanliga sysslorna i ett kök ingår administration såsom egenkontroll, kostnadsberäkning samt beställning av varor. Dessa arbetsuppgifter kräver god datavana. Vi förutsätter att du har goda ledaregenskaper, ekonomiskt sinnelag och förmåga att entusiasmera dina medarbetare samt att du har lätt för att samarbeta.

Publiceringsdatum
2013-05-16

Dina arbetsuppgifter
• Arbetsledning för hela personalgruppen
• Menyplanering, Inköp & Råvaruplanering
• Lagerhantering samt inventering
• Egenkontroll och övrig rapportering

Arbetstid: 40 tim/vecka, måndag-fredag 7-15.30
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Vill du veta mer? Kontakta restauranggruppchef Irene Stenermark, 0520-155 85.

Facklig kontaktperson hos Unionen: 
Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström , tel 070-598 73 06, lotta.n.backstrom@fazer.com

Välkommen med din ansökan senast 2013-05-30.
Intervjuer kommer att ske löpande innan ansökningstidens utgång.

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-05-30
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Irene Stenermark

Företag
Fazer Food Services AB

Adress
Fazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm

Jobbnummer
1554251

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: