Dietkock till Tibble gymnasium, Stockholm

Fazer Food Services Sverige / Kockjobb / Sollentuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Sollentuna, Upplands Väsby, Järfälla, Danderyd, Upplands-Bro eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services Sverige i Sollentuna, Upplands Väsby, Järfälla, Upplands-Bro, Täby eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter, vegetabiliska måltider och mjölkfria produkter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Vi har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazer-koncernens omsättning 2017 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till 15 000. Fazers verksamhet följer etiska principer som baserar sig på koncernens värderingar och FN:s Global Compact.

Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Tastory och det nya varumärket Fazer Food & Co med flera. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.


Vi skapar smakupplevelser


Är du redo för ett jobb som smakar gott? Bli en del av oss som dietkock!

Var med när vi skapar framtidens mat
Vi söker dig, en driven och erfaren kock, som talar och skriver flytande svenska och som vill hjälpa oss att utveckla köksverksamheten på Tibble gymnasium. Vi tror att du brinner för matlagning och har ett intresse av att arbeta tillsammans med andra. Som dietkock ansvarar du för den dagliga tillagningen av specialkost samt inköp och planering av specialkosten. Som dietkock ansvarar du även för att egenkontrollprogrammet efterföljs enligt HACCP och att maten är anpassad utefter individens behov och önskemål. I rollen som dietkock hos oss arbetar du nära gästen vilket ställer krav på din servicenivå. Tjänsten är heltid med arbetstid förlagd under dagtid, måndag till fredag.

Varför ska du välja Fazer?
Det börjar med människor. Du kommer att arbeta i en stimulerande och välkomnande miljö, omgiven av kollegor som inspirerar dig till att göra ditt bästa. Du har möjlighet att utveckla dig själv och dina kollegor i ett familjeägt företag.

Är du en tävlingsmänniska och gillar att inspirera och utveckla? Som anställd hos oss på Fazer Food Services har du möjlighet att bli en del av vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella matlagningstävlingar. 2016 tog vårt team silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar. Vi har även ett inspirations och utvecklingsteam: Fazer Culinary Proffessionals som bland annat utvecklar och testar nya menyer och produkter som du har möjlighet att bli en del av.

Vad bidrar du med till teamet?
Du har utbildning inom restaurangbranschen eller likvärdigt och minst fem års erfarenhet av arbete från storkök och gärna specialkosthantering. Vi söker dig med ett genuint intresse för råvaror, matkvalitet och att maten är visuellt tilltalande. Det är meriterande att ha arbetat i kostprogram och i Mashie. För att uppnå framgång i rollen som dietkock hos oss förstår betydelsen av att följa arbetsrutiner och instruktioner och ser hellre möjligheter än problem. Som person är du noggrann, tålmodig och strukturerad med förmågan att behålla lugnet i en händelserik arbetsmiljö. För att vara lämplig i rollen som dietkock hos oss brinner du för att arbeta tillsammans med barn och ungdomar samt för att få vara med och påverka till en bättre skolmat. Det är krav att du talar och skriver flytande svenska.

Om Tibble gymnasiums kök
Tibble gymnasium ligger i Täby. Vi serverar ca 3700 luncher totalt per dag och bedriver även catering till 4 mottagningskök och två externa kunder. Vi vill nu ta detta uppdrag ett steg längre och se till att Fazer blir bäst på skolmat i Sverige. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med en dynamisk arbetsgrupp och där mat och smak och kvalitet står i fokus! Inom Fazer arbetar vi efter våra värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete och de nyckelorden tror vi är ett måste för att lyckas i ditt dagliga arbete.

Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu.
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Linda Sundberg på telefon: 072-2269872 eller via mail: linda.sundberg@fazer.com alternativt sektorgruppchef Bruno Casetta på telefon: 070-2861008 eller mail: bruno.casetta@fazer.com. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-08-12. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varaktighet, arbetstid
• -

Publiceringsdatum
2018-06-26

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-08-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services Sverige

Adress
Fazer Food Services Sverige
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Jobbnummer
4221986

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services Sverige

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services Sverige: