Cock - Shawrma Kahramana HB, Restaurang - Kockjobb i Stockholm
Cock
Shawrma Kahramana HB, Restaurang / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Lidingö
Visa alla jobb hos Shawrma Kahramana HB, Restaurang i Stockholm

Restaurang Shawrma Kahramana är en restaurang i Skärholmen centrum som serverar falafel och shawrma rätter tillagade enligt irakisk tradition. Vi lägger stor vikt vid yrkeskunnande och har en stor kundkrets. Vi söker en kock med lång erfarenhet av att arbeta med shawarma rätter tillagade enligt irakisk tradition. Sökanden måste kunna behärska arabiska i tal. Arbetet består av tillagning av shawarma (gass) rätter genom att bl.a. skära kött- och kycklingspett enligt irakisk tradition med tillkommande restaurangsysslor. Arbetet är fysiskt ansträngande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet. Restaurant Shawrma Kahramana is a restaurant in Skärholmen centrum which serve falafel and shawarma dishes in accordance with Iraq tradition. We attach great importance to professional skill and have a wide customer base. We are looking for a chef with long experience and knowledge of working with shawarma dishes prepared in accordance with Iraq tradition. The applicant must be able to speak arabic. The job consists of to prepare shawarma dishes inter alia by cutting chicken and meat skewers, in accordance with Iraq tradition, with attached restaurant duties. The job is physically demanding. Great importance is attached to the applicants personal characteristics and suitability for the job.

Publiceringsdatum
2019-05-20

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-06-13
Ange följande referens när du ansöker: Cock från arbetsförmedlingen

Företag
Shawrma Kahramana HB, Restaurang

Kontorsadress
Bredholmsgatan 17

Jobbnummer
4802490

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Shawrma Kahramana HB, Restaurang: