Chefskock på svenska rivieran

J.Persson i Skanör AB / Kockjobb / Vellinge
2024-10-14


Visa alla kockjobb i Vellinge, Malmö, Svedala, Trelleborg, Burlöv eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos J.Persson i Skanör AB i Vellinge

Vi söker dig som vill arbeta som chefskock på en välbelägen restaurang i Skanörs hamn. Vår restaurang ligger på första parkett, bara ett stenkast från havet i Skanör- Falsterbo.

Som chefskock ansvarar du för förbereda och tillaga den mat som står på menyn samt ansvarar för att den blir delikat och av högsta kvalitet. Du är också med och planerar menyn inför varje säsong samt delaktig i rekryteringen av övrig kökspersonal.

Du kommer att arbeta i nära samarbete med andra medarbetare i och utanför köket. Tillsammans driver vi en populär och växande restaurangrörelse där ingen dag är den andra lik.

Om du:
Har minst tre års kockerfarenhet från restaurangkök
Brinner för matlagning
Är en serviceminded lagspelare
Tycker om att jobba i högt tempo och är stresstålig
Är engagerad och ansvarstagande
Är flexibel och förändringsbenägen
Kan arbeta kvällar och helger
Kan arbeta mer under högsäsong, dvs under maj- september

Då har du hittat rätt. Sök rollen som chefskock hos oss redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Vad kan vi erbjuda dig:
En tillsvidareanställning med lön och övriga villkor som motsvarar gällande kollektivavtal.

Vad kan du erbjuda oss:
Skicka din ansökan till Jonas Persson, jpskanorshamn@gmail.com

Tårepilsvägen 8, 239 33 Skanör, Sverige

Sista dag att ansöka är 20241115

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-11-13
E-post: Jpskanorshamn@gmail.com

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "Chefskock".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
J.Persson i Skanör AB (org.nr 556351-0717)
Hamnvägen 12 (visa karta)
239 30  SKANÖR

Arbetsplats
J Persson i Skanör AB

Jobbnummer
8955335


 

Prenumerera på jobb från J.Persson i Skanör AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos J.Persson i Skanör AB: