Chefskock
Albertina Catering / Kockjobb / Stockholm
2017-06-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Chefskock" (publicerad 2017-06-20) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Albertina Catering i Stockholm Vi söker en ny Chefskock som vill ta det övergripande ansvaret för samtliga våra produktionskök för utbildningsluncher.
Albertina gruppen består idag av två delar, Albertina Catering som levererar skolmat till drygt 9.000 barn och elever varje dag samt Incontro/Eatery som driver publika in house restauranger och konferensenheter med 500-1.000 ätande per dag. Albertina Catering har sedan starten för mer än 20 år sedan blivit en av Stockholms och Mälardalens mest uppskattade leverantörer av bra och prisvärd mat. Totalt har gruppen ca 80 anställda med huvudkontor i Sickla/Hammarby Sjöstad och driver verksamhet på ett tjugotal platser i Mälardalsregionen.
Albertinagruppen står nu inför en expansionsfas där ett antal nya enheter ska etableras under kommande år. Till vårt kockteam söker vi därför en person som vill leda produktionen och samtidigt under del av tiden ansvara för ett av köken.
Tillsammans med ledningen skall Chefskocken arbeta för att Albertina Catering utvecklas till ett av landets ledande företag inom utbildningsluncher.
Chefskocken har det övergripande ansvaret för tillagning och leverans av skolmat från Albertinagruppens samtliga produktionskök.
Chefskocken skall säkerställa att varje kök arbetar optimalt avseende processer, bemanning, och inköpsvolymer i förhållande till tillagade volymer. I rollen ingår ansvar för samtliga kök och den totala leveransen till kund. Chefskocken koordinerar driften av produktionsköken från inleverans till utlevererade måltider. Varje produktionskök har en teamledarkock som leder driften av enheten och som rapporterar till Chefskocken. Kopplat till produktionsköken finns även mottagningskök där utlokaliserad serveringspersonal finns.
Publiceringsdatum2017-06-05Dina arbetsuppgifter - Leda och följa upp teamledarkockarnas arbete
• Tillsammans med de lokala teamledarkockarna utveckla produktionsprocesserna i köken, dels flödena från beställning till inleverans, dels flödena från produktion till utleverans
• Tillsammans med de lokala teamledarkockarna leda och utveckla leveransprocessen till mottagningsköken för att nå bästa kundupplevelse. I detta ligger bland annat att koordinera leveranser med externa och interna transportörer.
• Säkerställa att nyckeltal följs samt fördela volymer och bemanning mellan köken
• Driva kvalitets- och KRAV-arbetet tillsammans med de lokala teamledarkockarna
• Säkerställa dagliga inköp och delta i upphandling av livsmedel, kem och transporter
• Operativt delta i matlagningen i något av produktionsköken
• Samordna och uppdatera menyer och recept i samråd med Teamledarkockarna och inköpsansvarig samt att definiera mängder/volym
KvalifikationerMinst 3 - 5 års erfarenhet av som restaurangchef eller enhetsansvarig. Utbildningsbakgrund inom livsmedel med påbyggnad inom ledarskap. Erfarenhet av att utveckla flöden och restaurangproduktion till exempel genom att man varit med och startat upp restaurang eller butik. Egenskaper: Ett tydligt driv och naturlig förmåga att leda kunniga yrkesmän. Personen har bredd i kunskapsbasen och har ett stort personligt engagemang och intresse.
Ser fram emot din ansökan!
Bästa hälsningar
Martin Forsmark
Varaktighet, arbetstid
Heltid Fast anställning tills vidare
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-06-16
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagAlbertina Catering
AdressAlbertina Catering
Mäster Mikaels gata 10C
11620 Stockholm
KontorsadressMäster Mikaels gata 10C, Stockholm
Jobbnummer 3539903
Observera att sista ansökningsdag har passerat.