Chef de partie

Knut Restaurang & Bar AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Knut Restaurang & Bar AB i Stockholm, Täby, Västerås, Sundsvall, Östersund eller i hela Sverige

På Restaurang Knut är det enkla råvaror som gäller tillsammans med omsorg och passion. Här representeras de rustika smakerna från naturen, oavsett om du beställer en älgfärsbiff, tunnbrödspizza, enbärsgravad lax eller dricker en kråkbärsmartini från baren. På den lika rustika menyn står främst ett urval av kött- och fiskrätter, inte sällan i sällskap av just bär. På efterrättssidan lockar chokladfondant med lingonrussin vid sidan av våffla och chokladtryffel. Menyn talar även om hur mycket protein, fett och kolhydrater som rätterna innehåller.

Beskrivning av arbetsuppgifter:
Ansvara för sin egen station. I första hand för- och efterrätter.
En perfekt möjlighet för någon som är kreativ och intresserad som vill lära sig mer och utvecklas. Tillkommer även uppgifter som att i samspel med de övriga kockarna ta fram nya rätter.

Beskrivning av kvalifikationer:
Behöver ett par års erfarenhet, dock är det viktigaste hur mycket man lärt sig och inte hur många år som man jobbat. Ambitiös, intresserad och kreativ.

Publiceringsdatum
2013-10-15

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
Omgående

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2013-11-11
Ansökan kan skickas till e-postadress: martin@restaurangknut.se

Kontakt
Martin Sjölander restaurangchef tel 0722-503370 martin@restaurangknut.se

Företag
Knut Restaurang & Bar AB

Kontorsadress
Upplandsgatan 17

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.

Jobbnummer
1677088

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Knut Restaurang & Bar AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Knut Restaurang & Bar AB: