Chef de partie
Knut Restaurang & Bar AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Knut Restaurang & Bar AB i Stockholm,
Täby,
Västerås,
Sundsvall,
Östersund eller i
hela Sverige På Restaurang Knut är det enkla råvaror som gäller tillsammans med omsorg och passion. Här representeras de rustika smakerna från naturen, oavsett om du beställer en älgfärsbiff, tunnbrödspizza, enbärsgravad lax eller dricker en kråkbärsmartini från baren. På den lika rustika menyn står främst ett urval av kött- och fiskrätter, inte sällan i sällskap av just bär. På efterrättssidan lockar chokladfondant med lingonrussin vid sidan av våffla och chokladtryffel. Menyn talar även om hur mycket protein, fett och kolhydrater som rätterna innehåller.
Beskrivning av arbetsuppgifter:
Ansvara för sin egen station. I första hand för- och efterrätter.
En perfekt möjlighet för någon som är kreativ och intresserad som vill lära sig mer och utvecklas. Tillkommer även uppgifter som att i samspel med de övriga kockarna ta fram nya rätter.
Beskrivning av kvalifikationer:
Behöver ett par års erfarenhet, dock är det viktigaste hur mycket man lärt sig och inte hur många år som man jobbat. Ambitiös, intresserad och kreativ.
Publiceringsdatum2013-10-15Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
TillträdeOmgående
ErsättningFast lön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-11-11
Ansökan kan skickas till e-postadress:
martin@restaurangknut.seKontaktMartin Sjölander restaurangchef tel 0722-503370
martin@restaurangknut.seFöretagKnut Restaurang & Bar AB
KontorsadressUpplandsgatan 17
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.
Jobbnummer 1677088
Observera att sista ansökningsdag har passerat.