Brasseri Norrtull söker kvällsansvarig Souschef
Hotell Norrtull I Vasastan AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Hotell Norrtull I Vasastan AB i Stockholm På Brasseri Norrtull arbetar vi med dagens lunch, konferensluncher, á la carte kvällstid och olika typer av mingel- och middagsarrangemang - från mindre sällskap upp till c:a 300 gäster. Vi anpassar menyutbudet efter säsong och tillgång på råvaror ? klassiska och moderna rätter med hjärtat i Sverige, Frankrike och Medelhavsregionen.
Vi söker nu efter en passionerad kock med några års erfarenhet från välrenomerade restauranger som är redo att axla rollen som kvällsansvarig Souschef i vårt Brasseri med tillhörande festvåningsverksamhet.
Du ska vara klassiskt skolad som kock, samt extra viktigt att du är van och bekväm med att arbeta självständigt kvällar och helger samt van att arbetsleda och entusiasmera kockar. Tidigare erfarenhet av liknande tjänst är meriterande. Du kommer ha stor möjlighet att påverka menyutbudet i samråd med Kökschef och F&B ansvarig. Arbetstidsschemat är fast, och rullar tisdag - lördag.
Välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum2015-03-24Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
andreas@brasserinorrtull.seKontaktAndreas Eriksson, F&B Ansvarig 0733656665
andreas@brasserinorrtull.seMarco Adrin, Kökschef 0732306157 (Kökschef Marco Andrin)
marco@hotellnorrtull.seFöretagHOTELL NORRTULL I VASASTAN AB
AdressHOTELL NORRTULL I VASASTAN AB
SANKT ERIKSGATAN 119
11343 STOCKHOLM
KontorsadressSANKT ERIKSGATAN 119
STOCKHOLM
Visa på karta
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-300350
Jobbnummer 2219333
Observera att sista ansökningsdag har passerat.