Biträdande Restaurangchef
Fazer Food Services Business Area / Chefsjobb / Gävle
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Gävle,
Älvkarleby,
Sandviken,
Ockelbo,
Ovanåker eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Fazer Food Services Business Area i Gävle,
Stockholm,
Göteborg eller i
hela Sverige Fazer Group is a family company founded in 1891, when Karl Fazer opened his first café in Helsinki. Today Fazer operates in eight countries and two business areas committed to creating taste sensations: Fazer Food Services and Fazer Bakeries & Confectionery. Fazer Groupâ's turnover for 2012 was almost 1,7 million euros and the Group employed more than 15,000.
Fazer Food Services is the leading contract catering company in the Nordic countries offering customers delicious food and tailor-made service solutions. Fazer Food Services has over 1100 restaurants in the Nordic Countries. Services include private and public sector personnel and student restaurants, public restaurants and cafés, restaurants at conference centres as well as food services for schools and public service organisations. Fazer Food Services' key brands are Karl Fazer, Fazer and Amica.
Fazer Food Services söker biträdande restaurangchef med bred och gedigen erfarenhet från att leda en sjukhusproduktion. Denna tjänst är 100% i driften.
Vi på Gävle Sjukhus producerar dagligen ca 1330 måltider. Vi har även en restaurang och beställnings- och konferensservice samt i huset.
Vi söker nu en biträdande restaurangchef likväl som en god lagspelare, som tillsammans med oss vill vidareutveckla vår verksamhet inom vårt kontrakt i Gävleborg vilket inkluderar enheterna i Gävle, Sandviken och Bollnäs.
Då en av våra värderingar på Fazer är att alltid sätta kunden i fokus önskar vi att du också värdesätter det med att tänka ett steg längre och ett genuint kundintresse eftersom vi alltid vill ligga i framkant. Som person är du serviceinriktad, flexibel, noggrann och ansvarstagande. Vi förutsätter att du jobbar efter Fazer Food Services värderingar som är Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.
Vi förväntar oss att du:
• Har relevant utbildning från branschen och minst 5 års erfarenhet av motsvarande arbete
• Har vana att självständigt leda och utveckla sjukhusproduktion är ett krav
• Har flerårig erfarenhet av sjukhusproduktion
• Är strukturerad och ansvarsfull med dokumenterad ledarerfarenhet
• Har lätt för att kommunicera på både svenska och engelska
• Innehar B-körkort utan anmärkningar
Arbetstiden är heltid på 100%, schemalagd dagtid 5 dagar i veckan samt viss kvällstid förekommer.
Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader skall tillträdas snarast.
Stämmer detta in på dig är du välkommen att söka tjänsten.
Ansökan och eventuella frågor besvaras av restaurangchef Richard Clausson på
Richard.clausson@fazer.comSenast 2013-10-18 vill vi ha din ansökan.
Publiceringsdatum2013-10-09Arbetstider och omfattningHeltid
ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2013-10-18
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktKristina Elliot
FöretagFazer Food Services Business Area
AdressFazer Food Services Business Area
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm
Jobbnummer 1672355
Observera att sista ansökningsdag har passerat.