Beredningsansvarig till Espresso House
Espresso House / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Espresso House i Stockholm,
Solna,
Sundbyberg,
Huddinge,
Järfälla eller i
hela Sverige Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda "Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst"!
Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2014 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.
Espresso House söker nu dig som vill ansvara för vår beredning på en av våra största coffee shops i Stockholm. Tjänsten är på 35 h/v och innebär beredning av smörgåsar och sallader. Du kommer även ha ett ansvar för beställningar, renhållning, egenkontrollprogram och kvalitetssäkring.
Hur kan du veta att det är dig vi söker?
Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten person som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa.
• Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk.
• Du är ansvarsfull, initiativrik och gilllar att jobba självständigt
• Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet!
• Du trivs bäst i ett högt tempo och gillar att utmana dig själv
Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Timlön enligt HRF:s kollektivavtal.
Välkommen med din ansökan!
Publiceringsdatum2015-02-06Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt kollektivavtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-04-01
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagEspresso House
AdressEspresso House
Kungsgatan 37
11156 Stockholm
KontorsadressKungsgatan 37
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2157699
Observera att sista ansökningsdag har passerat.