Bar Manager
Radisson Blu Strand, Stockholm / Servitörsjobb / Stockholm
2014-07-03
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Bar Manager" (publicerad 2017-07-13) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Radisson Blu Strand, Stockholm i Stockholm Radisson Blu Strand Hotel ingår i Carlson Rezidor Hotel Group och är ett femstjärnigt hotell med 152 rum, restaurang och bar samt 9 moderna konferensrum. Hotellet, som är beläget vid Nybroviken, är ett av Sveriges mest välrekommenderade hotell med framför allt internationella gäster.
Strand Hotel firar i år 100 år med pompa och ståt och därför söker vi nya medarbetare, som vill jobba med att bygga upp denna spännande verksamhet till något ännu bättre.
Det är Yes I Can!-andan som gör att Carlson Rezidor skiljer sig från konkurrenterna." Yes I Can!" är en servicefilosofi, som går ut på att varje gäst får ett positivt och serviceinriktat bemötande.
Vi söker medarbetare som ska se till att våra gäster trivs och får 100% service i vår matsal och bar.
HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN
• Ansvar för baren och dess utbud och att forma ett attraktivt dryckesutbud
• Delta i att forma vårt After Work koncept
• Utbilda personal i dryckesfrågor
• Se till att vi håller hög och jämn kvalitet och servicenivå
• Följa Radisson Blu's servicestandards, koncept och policies.
• Ansvara för att avdelningens mål nås.
DIN PROFIL
Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet inom restaurang och bar. Kunskap om cocktails, vin och sprit är ett krav. Du ska också kunna hjälpa till i servisen under middagsservering. Du måste ha lätt för att samarbeta och få dina medarbetare att uppnå våra högt ställda mål. Du tycker om ett högt tempo, är flexibel, tycker om att ta ansvar och att arbeta både självständigt och i grupp. Kunskaper i Micros är meriterande.
VI ERBJUDER
• Utvecklingsmöjligheter i en internationell och attraktiv hotellkedja. '' Årets Internationella Hotellkedja''
• Personalförmåner och friskvårdsmöjligheter
• Tjänsten är hel eller deltid enligt överenskommelse
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Food & Drinks Manager Anni Timonen på 08-506 644 51 eller
anni.timonen@radissonblu.comUrval och intervjuer kommer att ske löpande.
Publiceringsdatum2014-07-03Arbetstider och omfattningHeltid Tills vidare
ErsättningFast
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-07-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktAnni Timonen, Food & Beverage Service Manager +46 850664451
anni.timonen@radissonblu.comFöretagRadisson Blu Strand, Stockholm
AdressRadisson Blu Strand, Stockholm
Nybrokajen 9
10327 Stockholm
KontorsadressNybrokajen 9
Jobbnummer 1931025
Observera att sista ansökningsdag har passerat.