Bankettchef Clarion Hotel Sign
Clarion Hotel Sign / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Clarion Hotel Sign i Stockholm Clarion Hotel Sign är med 558 rum Stockholms största hotell med skandinavisk arkitektur, formgivning och gastronomi i fokus. Svenske arkitekten Gert Wingårdh har ritat den spektakulära byggnaden. Hotellets alla utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda klassiska formgivare. Aquavit Grill & Raw Bar öppnar på entréplan med ett spännande koncept och Selma CitySpa+ finns på hotellets takvåning.
Clarion Hotel Sign öppnade den 5 februari 2008.
Choice Hotels Scandinavia AS är Skandinaviens största hotellkedja med en årlig omsättning på 5,4 miljarder kronor och mer än 8000 anställda. Koncernen marknadsför över 150 hotell under varumärkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion på den nordiska marknaden. Choice Hotels strävar efter att erbjuda sina gäster energi, mod och begeistring och tror att företagets positiva utveckling och tillväxt är resultatet av medarbetare som vågar tänka och vara annorlunda.
Stockholms största hotell har nu varit öppet i ca. 2 ½ år. Food- & beverage delen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu en driven bankettchef som vill vara med och utveckla detta ytterligare.
Hos oss är det viktigt att alla våra medarbetare står för våra värdeord energi, mod och begeistring.
Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring.
Tjänsten som bankettchef innefattar:
• Totalt driftsansvar för bankettavdelningen vilken innefattar frukost, konferensluncher, konferensfika och roomservice.
• Ansvar för intäkt- och kostnadsbudget samt resultatansvar för ovanstående områden
• Ansvar för att inventering görs vid varje månadsskifte
• Dutytjänstgöring enligt schema (helgjourer)
• Personalansvar vilket innebär schemaläggning, utbildning & vidareutveckling av personal, utvecklingssamtal och löneredovisning
• Ansvar för att tillsammans med säljavdelningen och projektledarna medverka aktivt vid försäljning till kund
• Ansvar för att priser och menyer uppdateras på samtliga avdelningar inom ansvarsområdet
• Ansvar för att all dryck till avdelningen finns i lager
• Ansvar för att företagets samtliga policies och rutiner efterlevs och följs av personalen på avdelningen
Bankettchefen ingår i avdelningschefsgruppen och rapporterar till F&B Manager
Vi ser att du som söker har minst åtta års ansvar i ledande befattning inom liknande område.
Du bör ha god datorvana och ekonomisk kunskap. Du tycker det är motiverande att inspirera och leda en grupp framåt och du brinner för att få våra gäster att trivas hos oss.
Som bankettchef på Clarion Hotel Sign har du stora möjligheter att påverka bankettens framtida utveckling och vi sätter stort värde på kreativitet och nytänkande. Vår vision är att bli Stockholms hetaste mötesplats och den vill vi att Du är med och skapar!
Läs mer om Clarion Hotel Sign på
www.clarionsign.comPubliceringsdatum2010-06-09Arbetstider och omfattningTills vidare
ErsättningEnl avtal
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2010-07-09
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.
KontaktFöretagClarion Hotel Sign
AdressClarion Hotel Sign
Box 310
10126 Stockholm
Jobbnummer 673462
Observera att sista ansökningsdag har passerat.