Banbrytande buffé med goda framtidsutsikter

Hermans / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hermans i Stockholm

Hermans är en av de mest kända vegetariska restaurangerna i Sverige med ett väletablerat gott rykte och en stor del internationella gäster. Vi säljer all vår mat via vår buffé och på sommaren har vi en väldigt populär utegrill. Vi har ett dessertkök som tillbereder mycket RAW-food bakelser och samtliga bakverk är veganska. Brödet bakar vi själva på enbart surdeg och ekologiska mjölsorter.
Vi fokuserar även på att servera så mycket veganskt som möjligt, inte använda tillsatser i maten och att ständigt öka våra ekologiska inköp.
Just nu genomgår Hermans kök en komplett renovering och är stängt fram till slutet av april. När vi öppnar igen kommer vi ha ett toppmodernt kök där vi kommer satsa mycket på att höja standarden och upplevelsen ytterligare på vad man kan erbjuda via en buffé servering.

Som souschef på Hermans är du ansvarig för att leda och fördela arbetet i köket på samt att delta i den dagliga produktionen i köket. På Hermans lagar vi all mat från grunden enligt de principer och rutiner som finns till hands i köket. Dessa rutiner är du som souschef med och implementerar, påverkar och förbättrar ständigt.

Menyplanering görs i samarbete med köksmästaren. Du är även delaktig i HACCP, egenkontroll, catering och evenemang.
Du rapporterar till köksmästaren som är ansvarig för all mat och dryck.

Vi ser helst att du har 5 års erfarenhet av liknande arbete. Om du inte har jobbat som souschef förut kan vi erbjuda en upplärningsperiod och kurser så du kan utvecklas och komma in i rollen. Vi har ett högt tempo i köket och vi hanterar stora mängder råvaror varje dag, så du behöver vara alert och kvicktänkt i din roll. Som person är du ansvarsfull, glad, kundinriktad, lösningsorienterad och kreativ. Du behöver ha goda kunskaper i engelska eftersom vi är ett internationellt kök. Arbetsspråket däremot är på svenska och all kommunikation inom företaget och mot leverantörer är på svenska. Både via tal och skrift.

Tillträde from slutet på april eller enl överrenskommelse. Tjänsten är heltid och innebär ett normalt restaurangschema med lunch, kvällar och helger. Vår absoluta högsäsong är under sommaren och vi ser därför att man helst inte tar ut sin semester under de mest intensiva veckorna i juli och augusti.
Hermans är anslutna till Kollektivavtalet och följer de lagar och regler.

Rekrytering och intervjuer sker löpande under kommande period så skicka in ditt CV med ett brev så tar vi kontakt omgående. För frågor kring tjänsten kontakta gärna oss via mail: hermansjobb@gmail.com

Publiceringsdatum
2015-02-24

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Observera att restaurangen är stängd så vi tar endast emot ansökan via mail.
Ansökan kan skickas till e-postadress: hermansjobb@gmail.com

Företag
HERMANS

Adress
HERMANS
FJÄLLGATAN 23
11628 STOCKHOLM

Kontorsadress
FJÄLLGATAN 23
STOCKHOLM
Visa på karta

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6697727
E-postadress: hermansjobb@gmail.com

Jobbnummer
2179372

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hermans

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hermans: