Bagare till Gastropol
Sabis AB / Bagarjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Huddinge,
Botkyrka eller i
hela Sverige Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida:
https://www.sabis.se/Bagare till Sabis nya satsning Gastropol!
Mars 2023 slår vi upp portarna till vår senaste satsning Gastropol. I en nybyggd fastighet i Hagastaden växer Fenix fram - ett stenkast från landmärkena Norra Tornen och Karolinska. I fastigheten kommer vi driva deli, bar, bistro, konferens, och även sköta servicetjänster i huset. Vi har även hand om takvåningen med tillhörande bar och utsikt över Stockholms takåsar. Nu söker vi dig som är en erfaren bagare och vill vara med i utvecklingen av Torsplans nya mötes- och matdestination. Vi arbetar alltid efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Om rollen
Din roll som bagare innebär att skapa ett inspirerande och gott utbud av bröd och fika till vår deli-, konferens- och festverksamhet där kunden alltid står i centrum. Vara delaktig i dagens bak-produktion. Fylla på varor samt vara med och utveckla sortimentet. Du gillar att ligga steget före och har alltid en god mice en place inför morgondagen och nästa vecka. Tillsammans hjälps vi åt i teamet och du får vara med i en uppstart av något unikt!
Din profil
Krav för tjänsten
• Du har tidigare arbetat inom bageri
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om bröd.
• Som person arbetar du lösningsorienterat och är kreativ i arbetet med att ta vara på råvarorna, tänka närproducerat & ekologiskt
• Du är idéskapande och lyhörd inför gästernas behov
• Du tar stort ansvar samt är prestigelös och flexibel i ditt arbete med fokus på samarbete tillsammans med ditt team
• Du gillar att ha ordning och reda runt dig och är bra på att skapa rutiner och kontinuitet
• Sist men inte minst så är du morgonpigg!
Meriterande
• Erfarenhet av konditortjänster
• Erfarenhet av KRAV-certifiering
Vi erbjuder dig
Ett roligt jobb på Sabis, som är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner.
Ansökan
Tillträde 1 mars 2023. Dina arbetstider är tidiga vardagar men även kvällar och vissa helger kan förekomma. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Margareta Gustavsson
margareta.gustavsson@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna
https://www.sabis.se/. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Varaktighet, arbetstid
• -
Publiceringsdatum2022-10-26ErsättningEnligt överenskommelse
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2023-01-27
Klicka på denna länk för att göra din ansökanFöretagSabis AB
Omfattning Detta är ett heltidsjobb.
Arbetsgivare Sabis AB (org.nr 556165-9888)
Arbetsplats Sabis
Jobbnummer 7111191
Observera att sista ansökningsdag har passerat.