Bagare/Konditor till Hotell med Restaurang
Dorsia Hotel & Restaurant / Bagarjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla bagarjobb i Göteborg,
Mölndal,
Partille,
Kungälv,
Lerum eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Dorsia Hotel & Restaurant i Göteborg Dorsia har öppet morgon till kväll, 365 dagar om året. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och har även afternoon tea på söndagar. Det är till detta du som bagare/konditor kommer att baka allt vårat bröd och bakverk till men även vara med och tillverka desserter till våran lunch och a la carte meny.
Vi söker dig som är motiverad, inspirerad och engagerad. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet, flexibilitet, samarbetsförmåga och eget ansvar. Restaurangskola eller likvärdig utbildning är ett krav samt minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet av arbete i kallkök, bageri och/eller konditori.
Dorsia Hotel & Restaurant är ett exklusivt hotell med restaurang som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade av våra gäster. Vår unikitet bygger på gästens starka känsla av personligt mottagande och den höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö. Dorsia har öppet morgon till kväll, 365 dagar om året. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och har även afternoon tea på söndagar.
Publiceringsdatum2017-12-12Så ansöker duSista dag att ansöka är 2018-01-11
Ange följande referens när du ansöker: Bagare/konditor
KontaktMartin Anneflod
martin.anneflod@dorsia.se 031-7901025
FöretagDorsia Hotel & Restaurant
AdressDorsia Hotel & Restaurant
Trädgårdsgatan 6
41108 Göteborg
KontorsadressTrädgårdsgatan 6
Jobbnummer 3850992
Observera att sista ansökningsdag har passerat.