Antar du utmaningen att bli köksmästare för Södersjukhusets Målt
Stockholms Läns Landsting / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stockholms Läns Landsting i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Antar du utmaningen att bli köksmästare för Södersjukhusets Måltidsservice?
Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm som är hela livets sjukhus, där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: "för patienten - med patienten".
Läs gärna mer om Södersjukhuset på vår hemsida:
www.sodersjukhuset.se Inom ett år ska produktionen av framtidens patientmåltider vara igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår för fullt det förberedande arbetet. Vill du följa med på vår spännande resa att bygga upp och implementera Södersjukhusets nya måltidskoncept?
Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Södersjukhuset arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det att arbeta med hållbara måltider i alla led.
Vi söker efter en köksmästare som har ett brinnande intresse för mat och måltider, som ser helheten runt förädling av råvaror gällande både smak, utseende, kvalité och innovation.
Arbetsuppgifter:
Som köksmästare kommer du att leda ett team av kockar där ni kommer ha ett helt nybyggt kök med toppmodern utrustning inkl. eget bageri och specialkostkök till ert förfogande för att laga mat från grunden så långt det bara är möjligt. Vi kommer att tillaga enligt cook chill metoden, vilket gör att det är viktigt att utveckla maträtter med hög kvalité, aptitligt utseende och utmärkta smaker då andra tar vid när det gäller själva sluthanteringen av måltiden innan den serveras till patienten.
Vårt samarbete med Markus Aujalay gör att du kommer få en förstklassig matkreatör som coach och bollplank för att ge maten ytterligare en ny dimension både när det gäller recept och innovativa tillagningssätt.
Du kommer vara direkt underställd chefen för Måltidsservice och tillsammans arbetar ni aktivt med att följa och utveckla måltiderna enlig Sös och SLLs miljöprogram, med patientnyttan i fokus. Vid kortare frånvaro av chef går du in som tf. chef.
Du kommer även med din expertis delta i olika forum för att lyfta matens betydelse både internt och externt. Tillsammans med hela teamet inom Måltidsservice blir ni viktiga som en del av Sös varumärke och i arbetet för att höja statusen på den offentliga måltiden.
Den nybildade organisationen kommer att ta fram egna mål kopplade till sjukhusets värdegrund "för patienten - med patienten".
Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid 40,00 tim/vecka
Lön enligt överenskommelse
Tillträde efter överenskommelse
Sista ansökningsdag 2017-08-14
Kvalifikationer:
Vi ser att du utbildning från hotell och restaurangskola eller likande utbildning, du har minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som kock med liknande uppgifter. Goda kunskaper i svenska gällande tal och skrift är ett krav, samt goda kunskaper inom Officepaketet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med kostdatasystem.
Personliga egenskaper:
Som tillagningskökets kreativa ledare, ser vi att du är engagerad, nyskapande, flexibel och lyhörd för verksamhetens behov. Du ska ha goda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga, ha lätt för att samarbeta med andra och beredd att genomföra förändringar.
För att nå dina mål arbetar du aktivt med att motivera och inspirera ditt team så att ni tillsammans når era mål. För oss är det en självklarhet att du är en serviceinriktad och kundorienterad person, samt är det oerhört viktigt att du brinner för mat och att du har ett eget driv att förkovra dig i trender och utvecklig inom alla aspekter inom ditt område.
Information om tjänsten lämnas av:
Kostchef Patric Gill
Tel 08-616 16 85
Fackliga företrädare:
Kommunal Södersjukhusets expedition
tel:08-616 16 83
Övrig information
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du ett mycket intressant och självständigt arbete med många variationer på en arbetsplats som alltid har patientens bästa framför ögonen.
Varaktighet, arbetstid
40,00 tim/vecka Tillsvidareanställning
Publiceringsdatum2017-07-04ErsättningMånadslön
Individuell lönesättning
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2017-08-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktPatric Gill 08-616 16 85
FöretagStockholms Läns Landsting
AdressStockholms Läns Landsting
Sjukhusbacken 10
11861 Stockholm
KontorsadressSjukhusbacken 10
Jobbnummer 3589222
Observera att sista ansökningsdag har passerat.