Ambitiös och driven Hovmästare till Restaurang B.A.R.
Restaurang B.A.R / Servitörsjobb / Stockholm
2019-02-05
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Ambitiös och driven Hovmästare till Restaurang B.A.R." (publicerad 2019-05-22) ⬅️
Visa alla servitörsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Restaurang B.A.R i Stockholm Du är alltid en förebild för övrig personal oavsett vilken arbetsuppgift du har för dagen. Din huvuduppgift är att leda arbetet, inspirera och instruera övrig personal att följa de ramar som B.A.R.
Du har Tillgänglighet, Hög servicenivå och Bra Bemötande.
Du kommer vara en av restaurangchefens assistenter som tillsammans med de andra hovmästarna skall arbeta för restaurangens bästa och utveckla personal, öka merförsäljningen, göra effektiva scheman och all planering kring driften.
Dina främsta ansvarsområden/arbetsuppgifter kommer att vara:
• Ansvar för att alla gäster som besöker B.A.R. lämnar krogen nöjda
• Leder arbetet i matsalen
• Delat ansvarar för mail, bokningar och PM
• Arbetar aktivt för att utbilda samt utveckla personalen
• Ansvar för Personalekonomi och personalplanering
• Elev- & Praktikantansvar
• Kassa ansvar & Rapportering
• Ambassadör för restaurangen
Vi ser gärna att du tillsammans med hovgruppen har en stark vilja till att utvecklas, både som grupp och enskild individ.
Som arbetserfarenhet ser vi att du:
• Har minst 2 års erfarenhet i en ledande position
• Har ett ekonomiskt tänk och erfarenhet för att få god ekonomi i matsalen
• Är en van arbetsledare och god förebild för personalen
• God datavana i Officepaketet samt restaurang-kassasystem
• Kan sälja in mat & dryck till större sällskap som besöker oss
Merit är om du:
• Har arbetat i Trivec (kassasystem), Bookatable (bokningssytem) & Caspeco (tidrapportering)
Att du som person:
• Har ett kreativt tänk och ett genuint intresse av att kombinera mat och dryck.
• Alltid har ett leende på läpparna och tycker om att ha roligt på arbetet
• Arbetar snabbt och metodiskt och är stresstålig
• Har blicken högt för att se helheten i matsalen och alltid har gästen i fokus
• Har ett tydligt ledarskap och kan styra teamet emot och nå uppsatta mål
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
B.A.R. drivs av de prisbelönta kockarna och gastronomiska visionärerna Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. B.A.R är en havsgrill på Blasieholmen och konceptet är att du som gäst väljer din egen färska fisk, skaldjur eller kött från vår Saluhall med goda rekommendationer från våra kockar. Servisen kan sedan guida dig till rätt val av säsongens grönsaker och tillbehör. Låter det som en arbetsplats för dig? Läs vidare och känn efter om du har de kunskaper vi efterfrågar och sänd din ansökan idag!
restaurangbar.se/
Publiceringsdatum2019-02-05Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-02-22
Ange följande referens när du ansöker: Hovmästare
KontaktDaniel Frick
frick@luxrestauranger.se 086115331
FöretagRestaurang B.A.R
AdressRestaurang B.A.R
Blasieholmsgatan 4A
11148 Stockholm
KontorsadressBlasieholmsgatan 4A
Jobbnummer 4595771
Observera att sista ansökningsdag har passerat.