1:e kock
Landstinget Västmanland / Kockjobb / Västerås
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla kockjobb i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Eskilstuna,
Enköping eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Landstinget Västmanland i Västerås,
Hallstahammar,
Surahammar,
Köping,
Sala eller i
hela Sverige Kost är en samverkan kring mat mellan Landstinget Västmanland (ägare) och Landstinget i Uppsala län. Varje vecka lagar vi nästan 25 000 portioner mat där huvuduppgiften är att leverera patientmat till sjukhusen i båda landstingen. Kost har ett starkt fokus på förbättrings- och utvecklingsarbete och vi arbetar efter visionen - "Vi ska bli bäst i Sverige på mat till patienter".
Idag har Kost Sveriges modernaste patientmat med 20 rätter att välja på för patienten vid varje måltid. Maten lagar vi med råvaror av högsta kvalité där över 95% är hemlagat. Vi är även KRAV-certifierade för mat till patienter och har idag en andel på över 35% ekologiska råvaror.
Publiceringsdatum2014-11-24Dina arbetsuppgifterSom 1:e kock är du ansvarig för att leda den dagliga driften vid tillagningen av all patientmat, catering och dagens rätt. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat:
• - Laga mat tillsammans med övriga kockar
• - Säkerställa att befintliga rutiner följs
• - Leda arbete under dagen med produktionsplanen
• - Kontrollera efterlevnad av egenkontrollprogrammet
• - Säkerställa att recepten följs
• - Se till att utrustningen sköts om och används på rätt sätt
• - Ersätta kökschefen vid dennes frånvaro
Din närmaste chef är Kostchefen och du arbetar tillsammans med Kökschefen med den dagliga driften av Sveaköket.
KvalifikationerVi söker en mycket erfaren kock som är van att ha många bollar i luften samtidigt och kan hantera det utan att blir stressad. Du har kockutbildning och arbetat minst 5 år som kock. Du ska ha minst två års erfarenhet av att leda en grupp på minst 5 kockar. För att klara av arbetet bör du också ha goda kunskaper i specialkoster.
Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och matlagning och strävar efter att laga mat från grunden. Du är kvalitetsmedveten och trivs i en organisation som arbetar aktivt med att öka andelen ekologiska livsmedel.. Ett ekonomiskt förhållningssätt genomsyrar ditt arbete.
Som ledare är du en förebild som inspirerar och motiverar dina medarbetare. Du kan prioritera, analysera och framför allt ta beslut. Du är lugn och stabil samt tydlig i ditt sätt att kommunicera och samarbeta. Det är av vikt att du är organiserad och noggrann i ditt arbetssätt men också anpassningsbar efter ändrade direktiv.
Anställningsvillkor
Titel i landstinget: 1:e Kock
Officiell titel: 1:e kock
Dagtid vardagar: 40 tim/vecka.
Placeringsort: Västerås
Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag 2014-12-14
Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!
Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.
Landstinget Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.
Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till vår stad.
Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.
Arbetstider och omfattningHeltid/ Ej specificerat
ErsättningEnligt överenskommelse.
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2014-12-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökanKontaktMarcus Jonasson, Verksamhetschef 070-617 77 61
Carene Berthéussen Svensson, Kommunal 021-17 40 08
FöretagLandstinget Västmanland
AdressLandstinget Västmanland
72189 Västerås
Kontorsadress72189 Västerås
Övriga kontaktuppgifter Jobbnummer 2077460
Observera att sista ansökningsdag har passerat.