1:e kock
Ulriksdals Wärdshus / Kockjobb / Stockholm
2013-04-16
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "1:e kock" (publicerad 2016-05-24) ⬅️
Visa alla kockjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Ulriksdals Wärdshus i Stockholm,
Solna,
Danderyd eller i
hela Sverige 1:e kock till Ulriksdals Wärdshus.
Wärdshuset har öppet lunch vardagar samt kvällar och helger.
Wärdshuset representerar en uppdaterad matlagning med rötter i den svenska mattraditionen.
I praktiken betyder det klassisk matlagning i modern tappning med de bästa råvarorna efter säsong.
Som 1:e kock skall du kunna det svenska köket och tillaga det med noggrannhet och kvalitet, helst kunna arbetsleda både sig själv och medarbetare, planera produktionen och leverera vällagad mat.
Rutin och självgående är ett måste
Vi söker en passionerad, yrkesstolt matlagare med hantverkskunnande och ambitionen att laga den bästa maten.
Vi är i ett skede där vi satsar på att höja gästernas upplevelse av ett besök på Ulriksdal, restaurangens renome är något som vi vill vårda och höja.
Yrkesvana från bra restauranger är meriterande.
Arbetstiden är enligt schema, luncher-kvällar-helger
Rätt kompetens betalas bra.
Tillträde april-maj 2013.
Publiceringsdatum2013-04-16Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast lön
Så ansöker duAnsökan kan skickas till e-postadress:
info@ulriksdalswardshus.seKontaktGunnar Ström 0707491041 (Telefon)
info@ulriksdalswardshus.seFöretagUlriksdals Wärdshus
AdressUlriksdals Wärdshus
17079 SOLNA
KontorsadressUlriksdals Slottspark
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-85 08 15
E-postadress:
info@ulriksdalswardshus.se Jobbnummer 1523300
Observera att sista ansökningsdag har passerat.