Restaurangchef till Smådalarö Gård

Sabis / Chefsjobb / Haninge
2014-09-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Restaurangchef till Smådalarö Gård" (publicerad 2016-01-22) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Haninge, Ödeshög, Hjo, Vadstena, Boxholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Haninge, Knivsta, Botkyrka, Huddinge, Stockholm eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt inne i Hemviken i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm C. Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla. Vi arbetar för att våra konferensgäster, weekendgäster, golfgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi är ca 20 medarbetare på Smådalarö Gård. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se

Efter en framgångsrik sommar söker vi nu en restaurangchef till vår restaurang på Smådalarö Gård. Vi har ca 50 % konferensgäster och 50 % privatgäster. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete och säkerställer att rutiner följs. Till din hjälp har du ca 4 medarbetare. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås.  

Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet från matsalsarbete. Har du erfarenhet från krogvärlden är det mycket meriterande. Du har ett brinnande intresse för mat och vin och håller dig uppdaterad på trender. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.

Som person är du lyhörd för gästernas behov. Din vilja att var med och utveckla är stor. Du är driven, lösningsorienterad och trygg i din ledarroll. Tjänsten är mycket operativ, därför är det viktigt att du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Smådalarö Gård och arbetar mycket över gränserna.

Tjänsten är heltid med varierande arbetstider; dagar, kvällar och helger på rullande schema. Tillgång till körkort och bil fordras. Tillträde snarast! Vid frågor om tjänsten kontakta Hotellchef Åse Sinnby tel: 073-3497497. 

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Publiceringsdatum
2014-09-12

Arbetstider och omfattning
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-09-26
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
ÖSTGÖTAGATAN 100
11664 Stockholm

Kontorsadress
ÖSTGÖTAGATAN 100

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
1995176

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: