Restaurangchef till Smådalarö Gård

Sabis / Chefsjobb / Haninge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Haninge, Ödeshög, Hjo, Vadstena, Boxholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis i Haninge, Knivsta, Botkyrka, Huddinge, Stockholm eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden : SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 27 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Smådalarö Gård har under 2015/2016 renoverats för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Förutom helt nyrenoverade konferenslokaler, lounger och hotellrum satsar vi också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog - Brasserie & Bränneri erbjuder vi ett helt nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se 

Vi söker en restaurangchef till vår restaurang Smådalarö Krog Brasserie & Bränneri. På Smådalarö Gård har vi ca 50 % konferensgäster och 50 % privatgäster. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete och säkerställer att rutiner följs. Till din hjälp har du flera medarbetare (beroende på säsong). Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås.

Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet i ledande roll inom restaurang. Har du erfarenhet från krogvärlden är det mycket meriterande. Du har ett brinnande intresse för mat och vin och håller dig uppdaterad på trender. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.

Som person är du lyhörd för gästernas behov. Din vilja att var med och utveckla är stor. Du är driven, lösningsorienterad och trygg i din ledarroll. Tjänsten är mycket operativ, därför är det viktigt att du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Smådalarö Gård och arbetar mycket över gränserna.

Tjänsten är heltid med varierande arbetstider; dagar, kvällar och helger på rullande schema. Tillgång till körkort och bil fordras. Tillträde snarast. Vid frågor om tjänsten kontakta Hotellchef Åse Sinnby tel: 073-3497497.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Publiceringsdatum
2016-01-22

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-02-21
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis

Adress
Sabis
Box 6015
10231 Stockholm

Kontorsadress
Box 6015

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2629659

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis: