Sprudlande surdegsbagare/konditor sökes till Vilgots Surdegsbageri

Indoorlab / Bagarjobb / Laholm
2022-10-12
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sprudlande surdegsbagare/konditor sökes till Vilgots Surdegsbageri" (publicerad 2022-11-14) ⬅️


Visa alla bagarjobb i Laholm, Båstad, Halmstad, Örkelljunga, Ängelholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Indoorlab i Laholm, Halmstad eller i hela Sverige

Ett hantverksbageri med hjärta för det genuina, ekologiska & närproducerade.

Bageriet har funnits i två år, ägs & drivs av Felicia Garellick. Viljan att starta bageri växte sig stark och även om Felicia saknade kunskap kring surdeg & bageribranschen fick hennes nyfikenhet & driv henne att 2020 slå upp dörrarna till Vilgots Surdegsbageri. Sedan dess har både bageriet & Felicia fått fina utmärkelser & priser, som vi såklart är jättestolta och tacksamma för.

- Eat360 placerar Vilgots surdegsbageri till ett av Sveriges tio mest gastronomiska & hållbara bagerier.
- Nominerad till årets nykomling 2021 via offensiva Laholm.
- Nominerad till årets unga företag 2022 via företagarna Laholm.
- Årets unga entreprenör 2022 ett pris utdelat av LLUH.
- Bertebopriset 2022 för den positiva påverkan till halländsk matkultur.

Nu söker jag en riktigt glad, duktig och bubblig bagarkompis till oss på Vilgots! Är det kanske du? Skriv ner och berätta mer om dig, ge mig en känsla om vem du är och varför just du vill jobba hos oss.

Jag söker dig som redan kan eller har ett stort intresse för att lära dig baka surdegsbröd, bullar & kakor på ett hantverksmässigt sätt. Du som söker behöver vara effektiv & strukturerad, uppskatta snabba förändringar, ha fallenhet för det kreativa & nyfiket vilja utveckla. Vi är ett litet företag med många idéer och ambitioner och därför är det också viktigt att du är flexibel & totalt prestigelös. Det är mig ett plus om du gillar att jobba i excel & lägga scheman för då kompletterar vi varandra. Hos oss hjälps vi såklart åt med allt och vi har kul på jobbet!

Våra kunder är det finaste vi har & vikten i att möta varje kund på ett personligt sätt är stor! Jag önskar att du som söker ser dig själv växa med företaget.

Tjänsten är på 80-100% & innefattar bland annat; Bakning av surdegsbröd, kalljästa bullar, kondis som tex choklad biskvier, kassa & kundfokus, varubeställningar & planering. Schemat varierar utifrån säsong & kundflöde.

I rekryteringen kommer jag lägga stor vikt vid personlig lämplighet & jag rekryterar löpande så skynda gärna på med din ansökan! Annonsen kan tas bort innan ansökningstiden tar slut om jag hittar rätt person innan dess. I ansökan försöker du beskriva vad du kan bidra med och varför just du ska bli vår nya kompis i bageriet.

Jag tar bara emot ansökningar digitalt via länken så blir det ordning och reda. Ser fram emot att läsa din ansökan!

Psst, kika gärna in på vår instagram, vilgotssurdegsbageri, för att få en känsla hur vi har det hos oss.

I denna rekryteringen får jag hjälp av Hallands Matgille som även hjälper mig i min tillväxtresa.

Varaktighet, arbetstid
Heltid/Deltid. 80-100%. Tillträde: enligt ök Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2022-10-12

Ersättning
enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-11-12
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Indoorlab

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "2022/2".

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Indoorlab

Arbetsplats
Vilgots Surdegsbageri

Kontakt
Felicia Garellick
0733102442

Jobbnummer
7067440

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Indoorlab

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Indoorlab: