M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm söker servitör/Nisse 2

Levande Matkultur i Sverige AB / Servitörsjobb / Stockholm
2018-02-19
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm söker servitör/Nisse 2" (publicerad 2019-11-07) ⬅️


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB i Stockholm, Sollentuna eller i hela Sverige

Vi söker till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm servitörer och nissar till sommarsäsong 2018.
Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för livet.
Ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokalt och medvetenhet prioriteras högst.
Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm.

VI ERBJUDER
Som servitör på ett av våra fartyg arbetar du parallellt med ytterligare en serviskollega. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar; à la carte servering lunch, middag, beställningsverksamhet, barservering och innehar ett ansvar för dryckesförsäljning, för inbongning, kassaredovisning, inventering och beställning av dryckesvaror. Du arbetar under Restaurangchef och assisterande restaurangchef.
Att arbeta på båt ställer stora krav på ordning och rutiner, därav finns strikta regler för hantering av alla artiklar som är viktigt att följa. Takhöjden är begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm.

Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
Kanske Sveriges roligaste sommarjobb!

DU ÄR
Serviceinriktad och har gästfokus ut i fingerspetsarna.
En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad.
Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam.

VI TROR ATT DU HAR
Erfarenhet från servering i festvåning och/eller á la carte.
Erfarenhet från andra serviceyrken.
Erfarenhet av kassahantering och redovisning.
Bar och vinkunskap.
Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande.
Arbetat eller studerat utomlands.
Arbetat på båt.
Påbörjat en högskola/universitetsutbildning.

Varaktighet, arbetstid
Säsongsanställning, hel- eller deltid april-oktober. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. Möjlighet till anställning efter avslutad period är möjlig.

Publiceringsdatum
2018-02-19

Ersättning
Lön enligt kollektivavtal, Almega/Seko.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-03-09

Företag
Levande Matkultur i Sverige AB

Adress
Levande Matkultur i Sverige AB
19140 SOLLENTUNA

Kontorsadress
Anhaltsvägen 19

Jobbnummer
3972913

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Levande Matkultur i Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB: