Kreativ kaféchef till S/S Drottningholm,M/S Prins Carl Philip, M

Levande Matkultur i Sverige AB / Servitörsjobb / Sollentuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Sollentuna, Upplands Väsby, Järfälla, Danderyd, Upplands-Bro eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB i Sollentuna, Stockholm eller i hela Sverige

Arbetsort: Stockholm

Platsbeskrivning: Vi söker en kreativ caféchef till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm & M/S Angantyr. Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB. Vår gemensamma mission att att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Fartygen är KRAV märkta och ombord tillagar och bakar vi allt i egen regi, där val av råvara, lokala producenter och medvetenhet prioriteras högst. Fartygen är en tillsatsfri verksamhet.
Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm.

Vi erbjuder: Du arbetar under Enhetschefen. Som kreativ kaféchef ansvarar du för samtliga tre fartyg kafé/bar sektion, däckserveringar. Utbud, innehåll, kvalitet och försäljning är ditt ansvar.
Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar kontakt med bokning, enhetschef, hovmästare. Din tjänst är arbetande chef och du innehar ett ansvar för dryckesförsäljning, kassaredovisning, inventering och beställningar, kvalitetsuppföljningar.
Att arbeta ombord på fartyg ställer andra och ibland större krav på ordning och rutiner, därav finns strikta regler för hantering av alla artiklar som är viktigt att följa och att se till att sina kollegor följer.
I köket är takhöjden begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm.

Drift: Fartygen börjar gå i drift under helger i april, måndag till söndag mellan Maj-September samt helger i Oktober. Julbord december och övrig tid arrangemang, charter och annan beställningsverksamhet.

Arbetstid: Förutom intro och igång start av tjänster arbetar du efter eget schema och din servicenärvaro fördelas mellan de tre fartygen.

Samtliga anställda får: Serviceskola och mat- & vingrundutbildning, säkerhetsutbildning samt
kanske Sveriges roligaste sommarjobb med många kollegor!

Du är: Serviceinriktad och har gästfokus ut i fingerspetsarna.
En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad. Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga. Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam. Du respekterar tid/klockan och tycker det är viktigt med uppföljning.

Vi tror att du har:
• Erfarenhet från tidigare servering och cafévrksamhet.
• Erfarenhet att få/ta ansvar och leda
• Erfarenhet av kassahantering och redovisning.
• Bar och vinkunskap.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande. Arbetat eller studerat utomlands.
• Arbetat på båt.

Varaktighet: Tidsbegränsad

Tillträde: Mellan 1-15 April 2019

Publiceringsdatum
2019-02-01

Anställningstyp/arbetstider
: Heltid/Deltid Schemalagd arbetstid. Möjligt till fortsatt årsanställning

Fysik: God hälsa och fysik. För anställning kan sjukvårdsintyg krävas.

Lön: Timlön, Lön enligt kollektivavtal för befattningen, Almega/Seko.
Försäkring/fack: Företaget innehar sedvanliga försäkringar och är fackligt anslutna.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-03-03
Ange följande referens när du ansöker: Kreativ kaféchef Mälarfartygen

Företag
Levande Matkultur i Sverige AB

Jobbnummer
4596561

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Levande Matkultur i Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB: