Köksmästare till Samariterhemmet diakoni, Hotell & Konferens

Diakonistift Samariterhemmet / Kockjobb / Uppsala
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Uppsala, Östhammar, Sigtuna, Österåker, Håbo eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Diakonistift Samariterhemmet i Uppsala

Vi är stolta över vår långa historia av medmänsklighet som vi arbetat med sedan 1882. Vi är en ekonomiskt och juridiskt självständig stiftelse på kristen värdegrund. Hos oss arbetar ca 90 personer inom social och diakonal verksamhet, vård och omsorg, hotell och konferens, fastigheter samt utbildning. Våra verksamheter finns mycket centralt i Uppsala.
Vi är inne i en expansiv fas och vill att våra verksamheter ska växa och utvecklas därför förstärker vi nu vår bemanning. Läs gärna mer om oss på www.samariterhemmet.se
Inom det aktuella verksamhetsområdet finns Restaurang Otto och Duvan Hotell och Konferens.
Restaurang Otto: Lunchrestaurang och café med 60 platser. Vi säljer även lunchlådor och take away, ca 150 portioner. Restaurangen ligger i entréplanet på Samariterhemmet.
Duvan Hotell och Konferens: Hotellet har 32 rum och serverar frukost. I konferensen finns 5 lokaler och kan servera upp till mellan 70-100 personer, kaffe, lunch, middagar, event. Vi har också möjlighet att ha minnesstunder och andra typer av event i Diakonisshuset, samt catering.

Publiceringsdatum
2021-01-21

Om tjänsten
Vårt krav är att du är utbildad kock med minst 5 års erfarenhet.
Som köksmästare har du ett stort intresse och passion för mat och service! Du tycker om att ta till dig nya influenser och arbeta efter säsong. Att laga maten från grunden och hållbart är en förutsättning.
Du ansvarar för arbetet i köket med god ordning samt eftersträvar en hög och jämn servicenivå. I din ledarroll ansvarar du för den dagliga driften, gästernas matupplevelse och ditt teams lagspel och arbetsmiljö.
Att vara med i driften och arbetsledning av densamma är en stor del av rollen som köksmästare där du samtidigt säkrar kvalité, guidar och motiverar medarbetarna i köket. Du rapporterar till Verksamhetschefen för Hotell & Konferens. Du kommer vara en del i vidareutvecklingen av rutiner, menyer, hållbarhet och ökad försäljning. I rollen ingår också att följa upp nyckeltal, kalkylering, optimerar driften, beställningar av varor & inventering samt säkerställa myndighetskraven gällande bl.a. HACCP. Personal-budget- och resultatansvar ingår.
Våra ledord är Hopp & livsglädje, Värdighet, Gemenskap, Helhet, Service!
Anställningsvillkor
Heltid, måndag - fredag dagtid (kvällar och helger kan förekomma). Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast. Vi följer kollektivavtalet Vård och omsorg.
Vi söker dig som har
Känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för mat och dryck och vill verka för att gästen alltid är i fokus. Vi tror att du är en flexibel person som hela tiden jobbar lösningsorienterat i en positiv anda.
Meriterande är kunskap om nutrition, specialkost och/eller äldreomsorg meriterande då restaurangen är belägen på sjukhusområde.
Intervjuer sker löpande.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2021-02-07
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Adress
Diakonistift Samariterhemmet
Dragarbrunnsgatan 70
75320 Uppsala

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Diakonistift Samariterhemmet
Dragarbrunnsgatan 70 (visa karta)
753 20  UPPSALA

Arbetsplats
Stiftelsen Samariterhemmet

Jobbnummer
5534415

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Diakonistift Samariterhemmet

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Diakonistift Samariterhemmet: