Kock med höga ambitioner sökes till restaurang Rosenhill i Väste

Restaurang Rosenhill / Chefsjobb / Västerås
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Västerås, Hallstahammar, Surahammar, Eskilstuna, Enköping eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang Rosenhill i Västerås

Det här är en unik chans för rätt person! Är du trött på att ständigt jobba kvällar och helger, vill arbeta i ett företag som ser medarbetarna som sin största tillgång, så ska du söka jobb hos oss. Vi är ett stort företag med det lilla företagets familjära stämning. Här har vi högt i tak och älskar att ha kul på jobbet.

På Rosenhill arbetar ett team på 8 personer, där du tillsammans med köksansvarig ansvarar för planering och tillagning av all mat som tillagas i varmköket. Varje dag serverar vi ca 300 luncher samt ytterligare 300 skolluncher till en närliggande gymnasieskola. Utöver detta har vi beställningar och catering, både internt på MDH samt till externa kunder.

Eftersom vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare möter våra gäster kommer du även stötta personalen i kassan och serveringen när tiden finns.
Som du förstår har vi stora förväntningar på att du ska ge våra gäster dagens bästa stund, men vi vet också att du kommer ha en kul och intressant arbetsplats och att vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss.
Om du älskar att laga god näringsrik mat och gillar att ansvara för planering och genomförande av den dagliga produktionen, hålla rent och snyggt omkring dig samt jobba i team och är lösningsorienterad så är det här jobbet för dig!

Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för om du kommer trivas hos oss. Glädje, ansvar och engagemang är våra värdeord vilka vi vill ska genomsyra ditt dagliga arbete.

Vi har också några krav som vi tror behövs för att du ska klara jobbet:

• Slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning.
• Minst 3-års tidigare yrkeserfarenhet som kock, storkök är meriterande.
• Dokumenterad erfarenhet av diet- och allergikost.
• Goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien samt köksekonomi.
• Erfarenhet av att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi har världens viktigaste arbete, tycker vi!
Vi ser till att morgondagens ledare, politiker, lärare, ingenjörer, läkare och andra viktiga framtida yrkesutövare får en god och nyttig matpaus varje dag. Det gör vi för att vi vet att rätt mat och dryck är viktigt för våra gäster, det gör nämligen att de kan behålla fokus hela dagen och hitta lösningar på jordens framtida utmaningar. Vi driver 46 restauranger och caféer på 9 av Sveriges bästa universitet och högskolor. Vi serverar dagligen ca 5000 luncher och har gjort det framgångsrikt i 48 år. Nu vill vi ta nästa steg. Vi ska bli ännu bättre och vi vill att du hjälper oss. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster dagens bästa stund!
Restaurang Rosenhill är beläget på Mälardalens högskola i Västerås. Här serverar vi dagligen över 600 luncher och erbjuder allt från frukost till fika och lunch. Vårt café, Prego Origo, är beläget i huset bredvid och här serveras caffe latte, sallader och fika i en avslappnad miljö.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten är terminsbunden och du arbetar heltid i huvudsak dagtid, måndag till fredag. Vid speciella tillfällen såsom event och beställningar kan kvällsarbete förekomma men då vet du om det i förväg.

Publiceringsdatum
2018-06-19

Ersättning
Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal med HRF.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-07-31
Ange följande referens när du ansöker: Kock Rosenhill

Kontakt
Sabina Larsson sabina.larsson@hors.se

Företag
RESTAURANG ROSENHILL

Adress
RESTAURANG ROSENHILL
GURKSALTARGATAN 9
72218 VÄSTERÅS

Kontorsadress
GURKSALTARGATAN 9

Jobbnummer
4211270

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang Rosenhill

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang Rosenhill: