Inspirerande och säljorienterad restaurangchef till Noot Nordik

Hotel AB Bastionen / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel AB Bastionen i Göteborg

Inspirerande och säljorienterad restaurangchef till
Noot Nordik Kitchen,
det lagom stora smakäventyret.

Göteborg, 2022-01-21

Noot är en restaurang som lagar nynordisk mat baserad på närodlade råvaror i säsong. Hållbarhet, närodlat, zero waste och i säsong är ord vi lever efter. Det är inte fine-dining även om vi är ambitiösa i restaurangupplevelsen vi vill förmedla. Detta gäller allt från vinlista och mat men givetvis även servicenivån. Tanken är en prisvärd och intressant meny som vår Creative Chef skapar. Detta är även en person som du kommer jobba tätt tillsammans med. Ni sätter tonen för gästernas och era kollegors upplevelse av Noot.
Nog om oss, vem är du?
Du är en medveten person som brinner för en modern restaurangverksamhet i en internationell miljö. Du är en coachande ledare med en stark förmåga att lyssna men som också är trygg i att fatta beslut. Du engagerar dina medarbetare genom att våga kavla upp ärmarna och hugga i vart än det behövs. På så vis är du en aktiv del av den dagliga driften. Du vet ju också att sådant brukar smitta av sig på dina medarbetare. Och en glad medarbetare brukar resultera i en personligare upplevelse för gästerna.

Du har tidigare erfarenhet från restaurang- och hotellvärden och med ditt affärsmässiga mindset tar du dig an dina arbetsdagar. Med det menar vi att du inte bara brinner för mat och dryck, du har även ett sinne för restaurangen som affärsverksamhet. Du hittar lösningar och när restaurangen är full hittar du självklart en plats i baren åt gästerna tills ett bord blir ledigt istället för att dem ska gå någon annanstans.

Testar du gärna nya ställen och ibland bestämmer resmål utifrån krogar du vill besöka så har du vår uppmärksamhet. Känner du att detta stämmer in på dig så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Noot Nordik Kitchen & Bar tillhör hotellkedjan Radisson Blu. Det innebär vissa riktlinjer att följa men också trygghet i fråga om till exempel anställningsavtal. Noot spelar en viktig roll för våra hotellgästers helhetsupplevelse och dina nya kollegor ser fram emot att träffa dig!


För mer information om tjänsten, kontakta Andreas Olsson, Food & Beverage Manager på andreas.olsson@radissonblu.com.

RADISSON BLU SCANDINAVIA HOTEL
Med bästa läget i stan och en fantastisk personal levererar vi förstklassig service till våra gäster. Vårt mål är att vara Göteborgs bästa hotellarbetsplats. Vi har ett helt nyrenoverat hotell med 355 hotellrum och sviter, bar & restaurang, stor konferensavdelning och fantastiska publika ytor för event upp till 1000 personer. Vi hoppas du vill vara en del av Team Scandinavia.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tillsvidare

Publiceringsdatum
2022-01-24

Ersättning
Fast

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-02-09
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Hotel AB Bastionen

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Hotel AB Bastionen (org.nr 556129-2037)

Arbetsplats
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Kontakt
Food & Beverage Manager
Andreas Olsson
andreas.olsson@radissonblu.com

Jobbnummer
6272579

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotel AB Bastionen

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel AB Bastionen: